ΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ 520 BARCODE!!!


419361-greek 520

Greek Citizen

Συμμετέχω στο «520» σημαίνει ότι επιλέγω και προτιμώ τα προϊόντα που το barcode τους ξεκινάει με τον αριθμό 520. Ξέρετε σε αυτές τις γραμμούλες που υπάρχουν σε κάθε συσκευασία και υποδηλώνουν τα στοιχεία του προϊόντος. Είναι ή μόνη αδιαμφισβήτητη πράξη πατριωτισμού στις μέρες μας. Είναι η μόνη κίνηση εξασφαλισμένης στήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής οικονομίας. Για έναν και μόνο λόγο:

Όπως ήδη γνωρίζουμε οι περισσότεροι όλα (ή σχεδόν όλα όπως θα δούμε παρακάτω) τα ελληνικά προϊόντα έχουν «γραμμοκώδικα» που ξεκινά από 520. Και αυτό είναι τώρα το χρέος όλων μας. Να στηρίξουμε με πράξεις την εγχώρια οικονομία. Μέσω της ζήτησης, να αυξήσουμε την παραγωγικότητα, που θα διασφαλίσει θέσεις εργασίας.

Επίσης μετά από επικοινωνία με Έλληνα επιχειρηματία στο χώρο των τροφίμων, παραθέτουμε δύο κατηγορίες ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  προϊόντων, που δεν έχουν το 520στο barcode:

Τα ελληνικά  προϊόντα, τα οποία ζυγίζονται στους  χώρους πώλησης και παίρνουν barcode που ξεκινάει από 20 Τα ελληνικά  προϊόντα που  παίρνουν , πλέον, barcode που ξεκινάει από 521, καθώς ο GS1 (GS1http://en.wikipedia.org/wiki/L… ) που είναι ο διεθνής φορέας που εκχωρεί τους συγκεκριμένους κωδικούς, λόγω κορεσμού του 520, αντιστοίχησε ΚΑΙ το 521 στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο η αναζήτηση του «made in Greece» ή  “Ελληνικό Προϊόν” , παραμένει η πιο αποτελεσματική ταυτοποίηση της προέλευσης των προϊόντων

Στηρίζω με πράξεις τη χώρα μου. Ψάχνω και τελικά επιλέγω τα προϊόντα του«520», «521», «20», «made in Greece», «Ελληνικό προιόν» . Μήπως και στο τέλος καταφέρουμε μόνοι μας, ορισμένα από εκείνα που μας πουλούν πανάκριβα οι σωτήρες μας.

 

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.