“Η ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝ – Η μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας όλων των εποχών..”


220370

Nicos Kastanias
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, ένας μεγάλος πολυεθνικός στόλος πολεμικών πλοίων περιπολούν στα νερά του Κόλπου του Άντεν, κοντά στα σύνορα της Υεμένης.Έχει αναφερθεί σε όλα τα κύρια ΜΜΕ ότι όλες οι χώρες που συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή ναυτική δύναμη, προστατεύουν τα συμφέροντα τους από την αυξανόμενη απειλή των Σομαλών πειρατών. Αλλά οι συνομωσιολόγοι πιστεύουν ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία.Σε αυτό το βίντεο με τον Aaron McCollum, περιγράφει μια περίεργη μαγνητική ανωμαλία που έχει παρουσιαστεί στον ουρανό πάνω από τον Κόλπο του Άντεν. Αυτή η παράξενη μαγνητική ανωμαλία, δημιουργεί αυτό που οι συνομωσιολόγοι πιστεύουν ότι είναι μια Πύλη, ένα είδος διαγαλαξιακής Αστροπύλης, και ότι μόλις τώρα άρχισαν σιγά-σιγά να ενεργοποιούνται οι κυβερνήσεις και η “ελίτ”, χωρίς να μπορούν να σταματήσουν ή να εξηγήσουν το φαινόμενο αυτό.

Η ιστορία όμως αυτή δεν ξεκινά απ’ εδώ. Είναι πολύ παλιότερη. Όλα ξεκίνησαν το 2000, όταν ο ναύαρχος Maksimov, διοικητής του ρωσικού στόλου της Βόρειας θάλασσας, έστειλε μια απόρρητη αναφορά στον τότε πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin, ενημερώνοντας τον ότι τον Νοέμβριο του 2000 είχε δημιουργηθεί ή ανακαλυφθεί μια μαγνητική Δίνη στον Κόλπο του Άντεν έξω από τις ακτές της Σομαλίας και πως παρά τις συνδυασμένες προσπάθειες της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Κίνας για να την περιορίσουν ή να μελετήσουν τη φύση της, η οποία έδειχνε να “αψηφά” τους νόμους της φυσικής, απέτυχαν.

7169928

Το φαινόμενο αυτό οι επιστήμονες το ονόμασαν “Μαγνητική Δίνη του Άντεν”, όπου παρουσιαζόταν στον ουρανό μια τεράστια οπή, η οποία έδειχνε να απορροφά ενέργεια στο εσωτερικό της και δημιουργούσε ανεξήγητα μετεωρολογικά φαινόμενα στην περιοχή.

Από την 5η Ιανουαρίου του 2010 η οπή μετονομάστηκε από τους επιστήμονες σε “Αστρική Πύλη”, το άνοιγμα της οποίας προκάλεσε σειρά σεισμικών δονήσεων στην περιοχή. Όλες οι επιστημονικές προσπάθειες εξήγησης του φαινομένου απέβησαν άκαρπες και το γεγονός αυτό το απέκρυψαν από την κοινή γνώμη.

Το φαινόμενο προκάλεσε πανικό στους ηγέτες των Μεγάλων Δυνάμεων, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι έκριναν πως ο πλανήτης θα υποστεί εξωγήινη επίθεση και σε αρχική φάση απέστειλαν 27 πολεμικά πλοία για να φρουρούν την περιοχή, τα οποία σε κάποια στιγμή πλησίασαν τον αριθμό των 400! Ήταν η μεγαλύτερη αρμάδα που συγκεντρώθηκε ποτέ και πρόσχημα ήταν η αντιμετώπιση των Σομαλών πειρατών (!) οι οποίοι δρούσαν στην περιοχή με οπλισμένες ψαρόβαρκες!

Υπάρχουν πολλές παράξενες θεωρίες γύρω από αυτό που συμβαίνει στο Άντεν, αλλά τώρα έχουν κλιμακωθεί καθολικά οι εικασίες, για το τι προκαλεί αυτή την Αστροπύλη. Ιδού η απάντηση των Ολυμπίων για το φαινόμενο αυτό:
Μετάφραση – ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ “Η ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝ – Η μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας όλων των εποχών..”

  1. Ὁ/ἡ oxtapus γράφει:

    Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Oxtapus *blueAction.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.