Δύο μήνες απλήρωτοι και… στο Πολεμικό Ναυτικό! Τι αποκαλύπτουν στο crashonline.gr


polemiko-naftiko-600x278

crashonline.gr

Απλήρωτοι παραμένουν εδώ και δύο μήνες οι νέοι Κελευστές που ορκίστηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου και εντάχθηκαν στα μόνιμα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού.Ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας ενώσεων στρατιωτικών, Ανέστης Τσουκαράκης μίλησε αποκλειστικά στο Crashonline.gr και εξήγησε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τη μισθοδοσία των αποφοίτων της Σχολής Μόνιμων Υπαξιωματικών Ναυτικού ( ΣΜΥΝ) εκτιμώντας ότι οφείλεται πιθανότατα σε γραφειοκρατικό πρόβλημα. « Πρόκειται για 150 περίπου μόνιμους Κελευστές, οι οποίοι βλέπουν άδεια τη μισθοδοσία τους και έχουν αιφνιδιαστεί, καθώς δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες».

Σε σχετικό έγγραφό της η Πανελλήνια Ομοσπονδία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

Την 3 Σεπτεμβρίου 2015 ορκίσθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στο Σκαραμαγκά Αττικής, οι μόνιμοι Κελευστές απόφοιτοι της 34ης εκπαιδευτικής σειράς του Πολεμικού Ναυτικού, αποδόθηκαν και εντάχθηκαν στα μόνιμα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού. Όπως μας γνώρισε μεγάλος αριθμός των ανωτέρω Κελευστών, μέχρι και σήμερα, δεν τους έχει καταβληθεί κάποιο χρηματικό ποσό από τη μισθοδοσία των μηνών Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου και του τρέχοντος Νοεμβρίου 2015, όπως συνέβη με τους συναδέλφους αποφοίτους των λοιπών στρατιωτικών σχολών του ΣΞ και της ΠΑ, με αποτέλεσμα και ιδίως αυτοί που κατάγονται από την επαρχία και αναγκάζονται να νοικιάζουν σπίτια στην Αθήνα, να αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Όπως αντιλαμβάνεστε, το ανωτέρω γεγονός φέρνει σε αμηχανία τους νέους μας συναδέλφους, οι οποίοι με το «καλημέρα» σας στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία έρχονται αντιμέτωποι με τα δυσμενή σχόλια των πολιτών ιδιοκτητών των οικιών, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν τι «μέλλει γενέσθαι», αλλά και με την ίδια της τη ζωή αφού δεν μπορούν να προμηθευτούν ούτε τα βασικά τους διατροφικά είδη. Κατόπιν των ανωτέρω και μέχρι να επιλυθεί τυχόν διαδικαστικό – γραφειοκρατικό ζήτημα παρακαλούμε για την κατά το δυνατό ταχύτερη παρέμβασή σας ώστε να καταβληθεί στους νεαρούς συναδέλφους μας έστω μια προκαταβολή έναντι των μισθών τους.
Ευελπιστούμε στην επίλυση του θέματος και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία».

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.