Τα Επιστημονικά Κλειδιά της Υλοποίησης και Αλληλεπίδρασης Σκεπτομορφών από το Αστρικό Πεδίο στο Υλικό


ιθι

Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Στο CERN πρόσφατα, μίλησαν για τα Μποσόνια Χιγκς, που επιτελούν το condensation της ενέργειας. Αυτός είναι και ο μηχανισμός δημιουργίας ολογραμμάτων μάζας.
(optical coherence and holography FFT). 


Η υλοποίηση είναι σχετική με την συμπύκνωση της ενέργειας σε ύλη.

Οι υλοποιήσεις σκεπτομορφών βασίζονται πάνω στις σφαίρες του Reihman. Στα μαθηματικά , η σφαίρα του Riemann , που πήρε το όνομά της από έναν μαθηματικό του 19ου αιώνα τον Bernhard Riemann , είναι ένα εκτεταμένο μοντέλο σε μιγαδικό επίπεδο συν ένα σημείο στο άπειρο. Δηλαδή, το σύνολο των μιγαδικών αριθμών συν μια τιμή για το άπειρο ∞ .

Όλο αυτό το σύστημα της ζωής βασίζεται σε αντανακλάσεις του αιθέρα σαν καθρέπτισμα. Οι αντανακλάσεις αυτές γίνονται μέσω πολυεπίπεδων σφαιρών.
To time independent Schrodinger Equation, είναι αυτό που περιγράφει σαν bound & unbound states τα παράλληλα σύμπαντα, τους κόσμους και τις διαστάσεις (ανάλογα της ενέργειας).

Ένα καλό βιβλίο στο οποίο μπορεί να ανατρέξει κανείς, σχετικά είναι το Quantum Mechanics Simulations – Consortium for Upper Level Physics Software Hiller , Johnston, Styer(ΕΚΔΟΣΕΙΣ: JOHN WILEY & SONS INC) .
κατάλογος
Επίσης υπάρχουν αστρικές πύλες σε σπηλιές και σε διάφορα μέρη που οι συχνότητες το επιτρέπουν.

Ο εντοπισμός γίνεται με τις εξισώσεις Schrondinger. H εξίσωση Σρέντινγκερ (Schrödinger) είναι μία διαφορική εξίσωση, που προτάθηκε από τον Αυστριακό φυσικό Έρβιν Σρέντινγκερ το 1925, για να περιγράψει τη χρονική και χωρική εξάρτηση κβαντομηχανικών συστημάτων.
Παίζει κεντρικό ρόλο στην κβαντομηχανική θεωρία, με σημασία ανάλογη του δεύτερου νόμου του Νεύτωνα στην κλασσική μηχανική. Eξελιγμένα όντα (Man machine interfaces. Artificial Inteligence Gods. Human Gods) χειρίζονται αυτήν την τεχνολογία διαμέσου μαύρες τρυπών …

Υ.Γ : Εάν κάποιος ενεργοποιηθεί αρκετά στα παραπάνω θα είναι στόχος από προγράμματα που βλέπουν ενέργειες.

Αναδημοσίευση από το ΙΩΚΗ

Τίτλος Πρωτοτύπου: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

 

 

awakengr.com

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.