“ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ CERN”


Major+CERN+Explosion%3F+Whistleblower+Claims+CERN+Suffered+Major+Disaster+on+Friday+the+13th%2C+And+It%27s+Being+Covered+Up

Μετάφραση – Γιώργος Βουδούρης  ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ
“Μεγάλη καταστροφή στο CERN την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου!”
Σύμφωνα με έναν πληροφοριοδότη του CERN, ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LHC), είχε μια μεγάλη πυρηνική καταστροφή, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, αλλά οι επιστήμονες κατάφεραν να την περιορίσουν και να σταματήσουν την διαρροή αναφορών στα μέσα ενημέρωσης μέσα στον παροξυσμό των επιθέσεων στο Παρίσι.Σύμφωνα με τα πάρα κάτω βίντεο συνέβη ένα σοβαρό ατύχημα σε όλα τα συστήματα του επιταχυντή και που οδήγησε σε ένα πολύ μεγάλο και πολύ φωτεινό UFO να αιωρείται πάνω από τις εγκαταστάσεις του CERN.

Μερικοί πιστεύουν ότι το UFO εμφανίστηκε για να εκτιμήσει την έκταση της ζημίας που προκλήθηκε από το ατύχημα, το οποίο έχει παρομοιαστεί με το είδος της καταστροφής που θα βλέπαμε μετά από μια πυρηνική έκρηξη.
Περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή:Μετάφραση – Γιώργος Βουδούρης ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Αναρτήθηκε από Ελεύθερος Πολιορκημένος

“ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ CERN”

Υπεύθυνη για την καταστροφή γιγαντιαία αστροπολιτεία που βρίσκεται “παρκαρισμένη” δίπλα από τον Ήλιο. Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων LHC είχε χρησιμοποιηθεί σε μια προσπάθεια διάνοιξης Αστρικής Πύλης (ή Σκουληκότρυπας) για να βοηθηθούν οι δυνάμεις των Δρακονιανών να διαφύγουν από το ηλιακό σύστημα ή και να κατορθώσουν να μεταφέρουν δυνάμεις στην Γη για να τους βοηθήσουν στην προσπάθεια δημιουργίας συνθηκών ώστε να μπορέσουν καταλάβουν τον πλανήτη. Η καταστροφή – με κάποιο είδος έκρηξης – συνέβη στις 13 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η Cabal διενήργησε την “επίθεση” στο Παρίσι. Επιπλέον, η δομή και ο προγραμματισμός του CERN, σκοπόν είχε στην βοήθεια της διατήρησης της λειτουργίας των “εξωτικών” όπλων* των σκοτεινών δυνάμεων στο φυσικό και στο διαστατικό πεδίο.

image183
*Πρόκειται για τις βόμβες strangelet: Είναι βόμβες με συγκέντρωση βαρέων quarks τα οποία ονομάζονται παράξενα quarks. Όταν αυτή η συσπείρωση εκτεθεί σε πολύ μεγάλη πίεση και θερμοκρασία, προκαλείται μια αλυσιδωτή αντίδραση η οποία μεταστοιχειώνει την συνηθισμένη ύλη σε παράξενη ύλη. Οι βόμβες αυτές είναι πολύ πιο ισχυρές από τα γήινα πυρηνικά όπλα και δρουν καταστροφικά μέχρι την 5η διάσταση!

http://en.wikipedia.org/wiki/Strangeness_production
http://en.wikipedia.org/wiki/strange_matter

Τις βόμβες strangelet τις κουβάλησαν οι αποστάτες στον πλανήτη μας από το άστρο Rigel και μια από αυτές θεωρητικά θα μπορούσε να εξολοθρεύσει ολόκληρο το σύμπαν!

Περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή:Μετάφραση – Nicos Kastanias ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Αναρτήθηκε από Ελεύθερος Πολιορκημένος

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.