Σάλος στο Λονδίνο με την οργάνωση «κατά των χοντρών» που «χτυπά» στο μετρό.


CU7iDQPWwAEIQJI

prisonplanet.gr
Σάλος στη Βρετανία με μια οργάνωση που τάσσεται κατά των χοντρών ανθρώπων μοιράζοντας μηνύματα σε επιβάτες του μετρό όπου τους χαρακτηρίζει «χοντρούς και άσχημους».
Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε πως διεξάγει έρευνα σχετικά με τις δραστηριότητες της οργάνωσης.

Η υπόθεση ξεκίνησε από το μήνυμα στο Twitter μιας νεαρής γυναίκας, της Κάρα Φλόρις, που στο τέλος της περασμένης εδομάδας είχε αποκαλύψει πως της έδωσαν μια κάρτα που στη μια πλευρά έγραφε “χοντρή” (fat) και στην άλλη είχε ένα κείμενο που έλεγε:
«Η οργάνωσή μας απεχθάνεται τους χοντρούς. Αγανακτούμε με την τεράστια ποσότητα τροφής που καταναλώνετε ενώ ο μισός πλανήτης λιμοκτονεί».
«Και δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν συνειδητοποιείτε πως, αν τρώγατε λιγότερο, θα αισθανόσασταν καλύτερα, θα ήσασταν πιο αδύνατη, χαρούμενη και θα βρίσκατε έναν σύντροφο ο οποίος δεν θα ήταν ένας διεστραμμένος που του αρέσουν οι στρουμπουλές», συνεχίζει το μήνυμα των “Overweight Haters Ltd”.
“Επίσης εκφράζουμε την αντίθεσή μας στο να χρησιμοποιείται η φράση «όμορφο γουρούνι» ως βρισιά. Δεν είσαι γουρούνι. Είσαι ένας χοντρός και άσχημος άνθρωπος.
Η Κάρα Φλόρις, η οποία εργάζεται στον τομέα της υγείας, κατήγγειλε “μίσος” και “δειλία”. “Δεν αναστατώθηκα, είμαι πιο μικρόσωμη από τον εθνικό μέσο όρο και όχι αληθινά υπέρβαρη, όμως πρόκειται για μισος και δειλία και αυτό θα μπορούσε να αναστατώσει πρόσωπα που δεν έχουν αυτοπεποίθηση και πάσχουν από διατροφική διαταραχή”, εγραψε στο Twitter.
Η αστυνομία έλαβε μια άλλη μαρτυρία από έναν ταξιδιώτη ο οποίος αφηγείται ότι είδε μια γυναίκα να ξεσπάει σε λυγμούς όταν της έδωσαν μια τέτοια κάρτα στον σταθμό Oxford Circus.
thetoc

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.