Γιγαντιαία Βιομηχανία Κλώνων στην Κίνα: Είμαστε έτοιμοι να κλωνοποιήσουμε ανθρώπους λαμπερά, ωραία και ομοιόμορφα!…


img44403_76ef6a8481bb36f3c5ff09b379ef3159_650_432

enallaktikos.gr

Γιγαντιαία Βιομηχανία Κλώνων στην Κίνα: Είμαστε έτοιμοι να κλωνοποιήσουμε ανθρώπους λαμπερά, ωραία και ομοιόμορφα!… Ο Κινέζος επιστήμονας Xu Xiaochun, επικεφαλής του πρώτου εργοστασίου κλωνοποίησης στον κόσμο, ισχυρίζεται πως πλέον η επιστημονική του ομάδα είναι έτοιμη να κλωνοποιήσει τον πρώτο άνθρωπο!
“Ο μόνος φόβος μου – είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο – είναι κατά πόσον η κοινωνία είναι έτοιμη να το δεχτεί. Έχουμε τη τεχνολογία. Αν αυτό επιτραπεί, δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος να το κάνει καλύτερα από εμάς.”

Η γιγαντιαία εγκατάσταση κλωνοποίησης θα ανοίξει τους επόμενους μήνες και έχει στόχο την κλωνοποίηση 1.000.000 αγελάδων ετησίως από το 2020.
Στο εργοστάσιο θα κλωνοποιηθούν άλογα και σκυλιά για την αστυνομία.
Στην συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο ο
Xu Xiaochun δήλωσε:

“Το έργο μου παρεμποδίζεται από ηθικά ζητήματα και η εταιρεία δηλώνει πως “πρέπει να επιδεικνύει αυτοσυγκράτηση για να αποφευχθεί η δημόσια αντίδραση”. Όμως είμαι αισιόδοξος πως οι άνθρωποι θα αλλάξουν απόψεις και θα αφήσουν να προχωρήσουν οι έρευνες.
Η επιστημονική ομάδα μου σε συνεργασία με την Sooam και την Κινεζική Ακαδημία Επιστημών εργάζεται και για την ανάπτυξη κλωνοποίησης πρωτευόντων. Αυτό σημαίνει ένα βήμα παραπέρα για την κλωνοποίηση ανθρώπων.
Θέλουμε το κοινό να δει ότι η κλωνοποίηση δεν είναι κάτι τόσο τρελό, ότι οι επιστήμονες δεν είναι κάτι παράξενοι τύποι, ντυμένοι με παλτά εργαστηρίων, που κρύβονται πίσω από μια σφραγισμένη πόρτα και κάνουν περίεργα πειράματα.
Δείτε για παράδειγμα το σούπερ μάρκετ. Τα πάντα μέσα σε αυτό είναι λαμπερά, ωραία και ομοιόμορφα. Τώρα με το εργοστάσιο κλωνοποίησής μπορούμε να το πετύχουμε αυτό και με τα ζώα.”

Η ομάδα “Boyalife” και η Sooam Biotech Research Foundation

Πίσω από το εργοστάσιο κλωνοποίησης βρίσκεται η ομάδα “Boyalife”, η οποία συνεργάζεται με μια εταιρεία από τη Νότια Κορέα ονόματι Sooam Biotech Research Foundation.

Η νοτιο – κορεάτικη εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει την κλωνοποίηση Μαμούθ, αλλά και κατοικίδιων ζώων η οπόια είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρα, αφού πολλοί είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν έως και 100.000 ευρώ για να αποκτήσουν έναν κλώνο του κατοικιδίου τους που πέθανε!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.