“Η 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ”.


1395919_627923190663352_3590325729311056626_n

Ελεύθερος Πολιορκημένος

Για να αντιληφθούμε τη διάσταση αυτή θα πρέπει οι πλανήτες και το ηλιακό μας σύστημα να κινούνται με την ταχύτητα του φωτός. Τότε, καθώς η ταχύτητα μας θα επιταχύνεται, θα αρχίσουμε να περνάμε από τις συχνότητες του φάσματος του λευκού φωτός. Οι πραγματικότητες παίρνουν τα χρώματα της ίριδος (φαινόμενο Doppler) και καθώς περνάμε μέσα από αυτές, βλέπουμε γύρω μας μόνον κόκκινα, κίτρινα, πράσινα, γαλάζια και τα άλλα χρώματα και πάντα μόνον ένα χρώμα, αυτό της συχνότητας μέσα από την οποία κινούμαστε. Όταν διαπεράσουμε τη συχνότητα του ιώδους(βιολετί), εξερχόμαστε από τον γνωστό ορίζοντα πραγματικοτήτων και εισερχόμαστε σε άλλες διαστάσεις.
Η συχνότητα αυτή είναι η μικρότερη και την χρησιμοποιούν οι φωτεινές υπερβατικές οντότητες για να εισέρχονται στον δικό μας τρισδιάστατο χώρο. Στην συχνότητα αυτή διατηρούν την ενεργειακή τους συνοχή και γίνονται ορατές σαν φωτοφόρα όντα.

Για να αποτρέψουν τους πιστούς από την επικοινωνία με τις οντότητες αυτές, πρόσθεσαν στην Καινή Διαθήκη “ο σατανάς μπορεί να μεταμορφωθεί σε άγγελο φωτός για να σας εξαπατήσει”, ενώ οι σκοτεινές οντότητες και οι αποστάτες, δεν μπορούν ποτέ να γίνουν φωτεινές οντότητες. Διαλύονται από την ένταση του φωτός..

Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.