ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ


ΠΑΣΟΚΟΙ-ΣΤΟ-ΣΦΥΡΙΖΑanaktisis.net

ΟΛΑ τα μεγάλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (εθνικά, κοινωνικά, πολιτικά, πολιτισμικά) που ξεκίνησε ο πασοκικός «εκσυγχρονισμός», η «αριστερή» κυβέρνηση τα ολοκληρώνει: Από την οικονομική και πολυπολιτισμική ισοπέδωση, τις λαθρομεταναστευτικές εισβολές, την εθνική και ιστορική αποδόμηση, τα «σύμφωνα συμβίωσης» κ.λπ, μέχρι τα τρομοκρατικά ιδεολογήματα του πλανητικού φασισμού, όλα αυτά, ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ, τα εδραιώνει και τα …κλειδώνει!!!Αυτή η βάρβαρη και …θυελλώδης «νεκρανάσταση» του σημιτισμού αποτυπώνεται και στα πρόσωπα. Οι θέσεις κλειδιά στην κυβέρνηση και στον κρατικό μηχανισμό καταλαμβάνονται από σημιτανθρώπους…

Μια από τις πλέον κραυγαλέες περιπτώσεις είναι αυτή του Λιάκου, ο οποίος τοποθετήθηκε επικεφαλής στην «Επιτροπή Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία».
Ο Λιάκος στο ευαίσθητο και νευραλγικό υπουργείο Παιδείας: Στο υπουργείο παραγωγής Ιδεολογίας!!!
Ο «οργανικός διανοούμενος» του χρηματιστηριακού κεφαλαίου (Σόρος), του θατσερικού μεταμοντερνισμού και της Νέας Τάξης, στο κατάλληλο πόστο.
Να θυμίσουμε ακόμα: Ο Λιάκος επί Σημίτη υπήρξε Πρόεδρος του «Ομίλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Κοινωνίας»!!!
Υπήρξε ακόμα και πρωτεργάτης της κίνησης των 1.000 πανεπιστημιακών που υποστήριξαν τη «μεταρρύθμιση» Γιαννάκου, πρωτοστατώντας στην αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος, με στόχο τη λειτουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Τα Μνημόνια είναι οι κώδικες του 4ου Ράιχ που, εκτός από την καταλήστευση του ελληνικού λαού και τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας, επιβάλλουν και τον εφιάλτη της ομογενοποίησης της σκέψης, την ομοιομορφία της ισοπέδωσης…
Με την άνοδο της «αριστερής» κυβέρνησης γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι κάθε κυβέρνηση αποτελεί τη συνέχεια της προηγούμενης: Εκτελεστές των «συμβολαίων θανάτου» του 4ου Ράιχ…
Κάθε κυβέρνηση (κατοχική πλέον) συνεχίζει τα εγκλήματα και τη φρίκη της προηγούμενης, που σημαίνει ότι τα εγκλήματα και η φρίκη συσσωρεύονται προσθετικά και διογκώνονται πολλαπλασιαστικά…
Η κυβερνητική αυτή …συνέχεια γίνεται, ιδιαίτερα και δραματικά ορατή, στο νευραλγικό και ευαίσθητο τομέα της ΠΑΔΕΙΑΣ.
Προσέξτε: Από την εποχή του σημιτικού «εκσυγχρονισμού», πιο ορατό από την εποχή του Κώστα Καραμανλή, το υπουργείο Παιδείας είναι στα χέρια των ιδεολογικών υπαλλήλων της Νέας Τάξης και των επιδοτούμενων του Σόρος.
Αυτή η σύμπτωση να παραμένει το υπουργείο Παιδείας στους επιδοτούμενους του Σόρος δεν είναι τυχαία. Το υπουργείο αυτό είναι το πιο κατάλληλο για να «μολύνει» και να «διαπλάσει» τα μυαλά της νέας γενιάς, σύμφωνα με τα στερεότυπα των ειδώλων της αγοράς και της ιμπεριαλιστικής κακουργίας.
Ας συνοψίσουμε αυτήν την κραυγαλέα και προκλητική πολιτική συνέχεια:
Επί Μαριέττας Γιαννάκου: «Εισβάλει» η Ρεπούση με την «ιστορία» της (γνωστή η ιστορία), αλλά και η Χριστίνα Κουλούρη (και αυτή μέλος της «επίλεκτης ομάδας» του Σόρος)!!!
Μετά έρχεται ο ΓΑΠ και η Διαμαντοπούλου: Η Ομάδα του Σόρος εμπλουτίζεται με τη Δραγώνα και τη Φραγκουδάκη…
Τίποτε δεν άλλαξε με τις συναινετικές κυβερνήσεις του Παπαδήμου και του Σαμαρά. Συνεχίζει η ίδια πολιτική και δεν διαταράσσεται ο «συνωστισμός» των επιδοτούμενων του Σόρος…
Και ερχόμαστε στην «αριστερή» κυβέρνηση. Ο …αγώνας του Σόρος τώρα δικαιώνεται: Πλήρης κατοχή του υπουργείου…
Πρώτος και καλύτερος ο υπουργός Φίλης: Το θορυβώδες φερέφωνο της Νέας Τάξης και των ιδεολογημάτων του Σόρος…
Νέος εμπλουτισμός των «επίλεκτων»: Ο Αντώνης Λιάκος, η κεφαλή της «αριστερής» ομάδας Σόρος (Κουλούρη, Ρεπούση, Δραγώνα, Φραγκουδάκη), αναλαμβάνει την εποπτεία του «εθνικού διαλόγου» για την Παιδεία, την αναθεώρηση του προγράμματος και των σχολικών βιβλίων…
Ο Αντώνης Λιάκος, ο πιο «σκληρός»: Ο μεταμοντέρνος θατσερικός που χαρακτήρισε «εθνικιστές» το Μίκη και το Ρίτσο!!!
Και μόνο το γεγονός ότι αυτή η «αριστερή ομάδα» του Λιάκου έχει «φωλιάσει» στην Παιδεία, από την εποχή του «εκσυγχρονισμού», χωρίς ΠΟΤΕ να διαταραχτεί η συνέχειά της, λέει πολλά…
Θεωρούμε σκόπιμο να αναδημοσιεύσουμε το παρακάτω, παλιό μας κείμενο, γραμμένο το Φεβρουάριο του 2007. Μαζί με άλλα σχετικά βρίσκεται εδώ:
http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4079
Ο θατσερικός μεταμοντερισμός του Λιάκου ή
ο επιδοτούμενος λακές που αυθαδιάζει;
Με τις αντιδράσεις ενάντια στα σχολικά βιβλία Ιστορίας ασχολήθηκε η Λαμπράκεια φυλλάδα «Τα Νέα»(19/1/ 2007). Η «προοδευτική» εφημερίδα, σε ολοσέλιδη καταχώρησή της, υπεραμύνεται του νεοταξίτικου εξαμβλώματος και με τρόπο ειρωνικό έως προκλητικό στηλιτεύει τους χιλιάδες Έλληνες πολίτες που υπέγραψαν για την απόσυρσή του.
Και αυτές οι κοσμοπολίτικες ύαινες της «προοδευτικότητας», του «δημοκρατισμού» και του «επιστημονικού στοχασμού» ενώ προπηλακίζουν τις «αντιδράσεις» και αφορίζουν τη δημοκρατική διαδικασία συλλογής υπογραφών, αποκρύπτουν επιμελώς την πηγή και τις εστίες των αντιδράσεων και των υπογραφών. Ενεργούν όχι μόνο σαν κοινοί απατεώνες, αλλά σαν εκείνους τους σατράπηδες με τη στραταρχική αυθάδη στολή που για να διατρανώσουν την ανάπηρη υπεροχή τους εξευτελίζουν τον άνθρωπο και φιμώνουν τους πάντες.
Ο Αντώνης Λιάκος, πλειοδοτεί σε προκλητικότητα.
Διαβάστε με πόσο φασιστικό και αντιδημοκρατικό τρόπο υβρίζει όσους υπέγραψαν για την απόσυρση του ελεεινού ανιστορικού βιβλίου:
«Οι διαμαρτυρίες του εσμού των αλευρομαγείρων και λοιπών άσχετων, περιλαμβανομένου ενός γραφικού πλέον πρώην προέδρου και της γνωστής «μάστιγας του Θεού», δεν θα πρέπει να μας παραξενεύουν. Είναι η ίδια χορωδία που έψαλλε στα Ίμια, στις λαοσυνάξεις για τις ταυτότητες, εναντίον των μεταναστών και σε κάθε άλλη ευκαιρία όπου κινδυνεύει η φυλή. Ελπίζω ότι η κ. υπουργός δεν θα επαναλάβει το λάθος του προκατόχου της, που κατήργησε το σχολικό εγχειρίδιο της Γ΄ Λυκείου από την Κίνα, ώστε να ανατεθεί τώρα, χωρίς διαγωνισμό, σε δύο επιφανείς ιστορικούς της νεοδημοκρατικής εμπιστοσύνης».
Η επιδοτούμενη μήτρα του θατσερικού μεταμοντερνισμού είναι η «ομάδα Λιάκου». Με πιο ακριβείς πολιτικούς όρους θα λέγαμε ότι η επιδοτούμενη αυτή ομάδα με επικεφαλής τον Αντώνη Λιάκο, είναι ο «πυρήνας» προώθησης στην Ελλάδα των αυτοκρατορικών ιδεολογημάτων και «επινοήσεων». Δηλαδή είναι οι ιδεολογικοί δοσίλογοι της Νέας Τάξης που προσαρμόζουν τις «Νέες Θεωρίες» στην ελληνική πραγματικότητα ή επινοούν άλλες.
Τον όρο «θατσερικό μεταμοντερνισμό» τον «βγάλαμε» από μια πολεμική του μαρξιστή ιστορικού Βασίλη Κρεμμυδά κατά του Λιάκου (Νέα, 24-25 Σεπτεμβρίου 2005). Αποκαλύπτει εκεί ο Κρεμμυδάς την υιοθέτηση από το μεταμοντέρνο Λιάκο της «συντηρητικής επανάστασης» της Θάτσερ. Είναι ο Θατσερισμός που στο επίπεδο των ιδεών αποτελεί τον τροφοδότη και τον ανασηματοδότη των θλιβερών οργανικών διανοούμενων της παγκοσμιοποίησης, σαν τον Λιάκο. Και όσοι ασπάστηκαν αυτά τα «νέα δόγματα» επιδοτήθηκαν αγρίως από τους διάφορους Σόρους για να επαναδιατυπώσουν και ανασηματοδοτήσουν, δηλαδή να «εξατμίσουν την Ιστορία…
Ποιος είναι ο βασικός στόχος αυτών των «επιστημονικών» υπαλλήλων; Ο Βασίλης Κρεμμυδάς το διατυπώνει με σαφήνεια: Να μείνουν τα έθνη ορφανά από ιστορία. «Στο δοκίμιο του Α.Λιάκου όλα κινούνται στη σφαίρα της θεωρίας και ιδεών (επινοήσεων θα πρόσθετα). Δεν έχουν καμιά σχέση ούτε με την ιστορία, ούτε με την ιστοριογραφία και η κοινωνία απουσιάζει εντελώς».
Για το Κρεμμυδά, όπως και όλους τους ιστορικούς και μαρξιστές το έθνος δεν είναι μια «νοητική κατηγορία», αλλά μια διαδικασία ιστορικής και κοινωνικής συγκρότησης. Και η ανακάλυψη αυτής της διαδικασίας εμπίπτει στην επιστημονική έρευνα. Δηλαδή στην ανακάλυψη των όρων και προϋποθέσεων εμφάνισης (κοινωνικών σχέσεων), ωρίμασης και εξέλιξης του έθνους στο ΧΩΡΟ και στο ΧΡΟΝΟ.
Ο μεταμοντέρνος, όμως, αυτός λακές εξαφανίζει την κοινωνία, τις εκάστοτε κοινωνικές σχέσεις, Εξαφανίζει την ιστορία, δηλαδή το χρόνο, η επιστημονική έρευνα αχρηστεύεται.
Αυτό που προτείνει είναι: ΟΧΙ έρευνα, αλλά στοχασμός έξω από τον τόπο και το χρόνο, πνευματικός δηλαδή αυνανισμός, επινοήσεις και ιδεολογικές κατασκευές.
Το τραγικό με αυτούς τους επιδοτούμενους διανοητές- λακέδες είναι τούτο: Ενώ βρίσκονται οι ίδιοι έξω από την κοινωνία, έξω από την ιστορία, έξω από την επιστήμη ποζάρουν ως «ειδικοί» και χαρακτηρίζουν τους άλλους μη «ειδικούς». Και ακόμα με το θράσος του γενίτσαρου και ιδεολογικού δήμιου της αυτοκρατορικής ειδωλολατρίας χαρακτηρίζουν τους άλλους σαν γραφικούς, «χλέπα» ή «εθνικιστές»!!!
Οι λακέδες και οι επιδοτούμενοι «στοχαστές» βρίζουν το λαό! Αυτή είναι η φιλοσοφία και η πολιτική αντίληψη του ολοκληρωτισμού.
Δεν μας είπαν μόνο αυτοί οι «νεομαρξιστές» της Θάτσερ αν ο Κορδάτος, ο Σβορώνος, ο Κρεμμυδάς, ο Ασδραχάς, ο Ψυρούκης και όλοι εν γένει οι ιστορικοί τι ήταν: Μη «ειδικοί», «γραφικοί», «λαϊκή χλέπα» ή εθνικισταράδες…
ΡΕΣΑΛΤΟ

Ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΣΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

SHMITHS

Παιδεία Σταθερά στα χέρια ΜΚΟ του Τζ. Σόρος
ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ!
Σήμερα μόνο οι τυφλοί δεν μπορούν να διακρίνουν την ολοκληρωτική πασοκοποίηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στην παρακμιακή μορφή του σημιτικού «εκσυγχρονισμού».
Η «αριστερή» κυβέρνηση αποκαθιστά τον ΕΦΙΑΛΤΗ και τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ του σημιτισμού σε ακόμα πιο παρακμιακές, συνακόλουθα και μοχθηρές, μορφές. Καταδεικνύει ότι το κόλπο γκρόσο του ξεπουλήματος όλης της χώρας είναι συνυφασμένο με τη θανάτωση του πολιτισμού της.. Βάσει σχεδίου εφαρμόζεται αποδόμηση ελληνικής ιδεολογίας και Παιδείας.. Μέσω ΜΚΟ στρατεύονται εκατοντάδες εκπαιδευτικοί στην επιχείρηση αυτή..
Όλα τα μεγάλα ζητήματα της νεοταξικής κακουργίας και μοχθηρίας που άνοιξε ο Σημιτισμός, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τώρα τα κλείνει: Ρίχνει δηλαδή τις χαριστικές βολές στην ελληνική κοινωνία και στο λαό της.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ Το Δ.Σ. της Ελληνικής Γλωσσικής Κληρονομιάς διαμαρτύρεται εντονώτατα για την απόφαση της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας (ΦΕΚ 941 Β’ /25-5-2015) να καταργηθεί η διδασκαλία του Επιταφίου του Περικλέους, που εύστοχα έχει χαρακτηρισθεί «ευαγγέλιο της δημοκρατίας», και να μειωθεί σε μιά ώρα την εβδομάδα η διδασκαλία της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας στην Γ΄ τάξη Γενικού Λυκείου.

Επίσης, εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του για τη δραστική μείωση της διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών στην Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών της Γ΄ Λυκείου (από 10 που προβλέπονταν στον ν. 4186/2013 σε 4 (!) ώρες εβδομαδιαίως), η οποία περιλαμβάνεται στην ίδια Υπουργική Απόφαση. Τα άστοχα αυτά μέτρα του Υπουργείου Παιδείας παραγνωρίζουν το γεγονός ότι στον Επιτάφιο του Περικλέους διατυπώνονται με ευκρίνεια ηθικές, κοινωνικές και δημοκρατικές αξίες, απαραίτητες για τον σύγχρονο άνθρωπο.

Αυτές τις αξίες είναι αυτονόητη και επιτακτική ανάγκη να εγκολπώνονται οι νέοι της Πατρίδος μας, όποιον επιστημονικό κλάδο και αν ακολουθήσουν στις μελλοντικές τους σπουδές, και μάλιστα σε μια εποχή που η Ελληνική κοινωνία βιώνει επώδυνα σοβαρή οικονομική κρίση, απότοκο βαθειάς κρίσης πολιτισμού, ηθικών και πνευματικών αξιών. Επιπλέον, μέσω των αρχαίων Ελληνικών κειμένων κατανοείται η διαχρονία και η ενότητα της Ελληνικής γλώσσας και ενισχύεται η εκφραστική και ο λεξιλογικός πλούτος του γραπτού και προφορικού λόγου.

Εξ άλλου η μείωση της διδασκαλίας της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας σε μία μόνον ώρα εβδομαδιαίως στην Γενική Παιδεία της Γ΄ Λυκείου υποβαθμίζει ουσιαστικά και τους βάρδους της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, που με το μεγάλο έργο τους εμπλούτισαν τον Νεοελληνικό μας λόγο, γαλούχησαν γενιές και γενιές Νεοελλήνων, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην μόρφωση των Ελλήνων πολιτών. Αυτήν ακριβώς την μόρφωση, με τη μείωση της διδασκαλίας της Αρχαίας και Νέας Ελληνικής Λογοτεχνίας στερούν αβασάνιστα οι εισαγόμενες αλλαγές από τη σημερινή ελληνική νεολαία και αυριανούς πολίτες της χώρας μας. Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να επανεξετάσει τις αποφάσεις του για το πρόγραμμα της Γ΄ Λυκείου και να μη μειώσει την διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας στη διαχρονία της.

Είναι χρέος προς την νεότητα και τον πολιτισμό μας. Η Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά θεωρεί ως καθοριστικής σημασίας τα προγράμματα και τα διδακτικά βιβλία, που αφορούν την Ελληνική ανθρωπιστική κληρονομιά και την Ελληνική ιστορία και γλώσσα στη διαχρονική τους συνέχεια. Προτίθεται γι’ αυτό ν’ αφιερώσει σ’ αυτό το θέμα μια από τις μεγάλες εκδηλώσεις της του προσεχούς έτους 2016.

Συγκεκριμένα, θα οργανώσει Επιστημονική Ημερίδα στην Αθήνα, στο πρώτο τρίμηνο του 2016, και θα καλέσει διακεκριμένους ειδικούς και εξέχουσες προσωπικότητες των γραμμάτων να εξετάσουν και να συζητήσουν συστηματικά τα υπάρχοντα προγράμματα και διδακτικά βιβλία όλων των τάξεων του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου, στον τομέα ειδικότερα της ανθρωπιστικής παιδείας, της Ελληνικής ιστορίας και της γλώσσας.

Τα συμπεράσματα της Ημερίδος, με μορφή παρατηρήσεων, εισηγήσεων και προτάσεων, θα υποβληθούν στο Υπουργείο Παιδείας. Η Ελληνική γλωσσική αλλά και γενικότερα ανθρωπιστική κληρονομιά, Παιδεία και πολιτιστική ταυτότητα, είναι υπόθεση ολόκληρου του Ελληνικού λαού και υποθήκη και επιταγή για την πολιτική του αρμόδιου Υπουργείου.

Με αυτό το πνεύμα, η Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά είναι πρόθυμη να συνεργασθεί με το Υπουργείο για την επανεξέταση των προγραμμάτων και των διδακτικών βιβλίων, που χρειάζεται να επανεξετασθούν.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματεύς Καθηγητής Β. Φίλιας Καθηγήτρια Αριστέα Τόλια

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

  1. Ὁ/ἡ Πετρος Καλογεροπουλος γράφει:

    Ολα – ΟΛΑ – εναποκεινται στην καρδια και την ψυχη της Εκπαιδευσης : τους εκπαιδευτικους. Αν υπαρχει ακομα νοημα στο εργο μας, Συναδελφοι , αυτο βρισκεται στο βαθμο στον οποιο η δραση μας μπορει να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ. Μονο εμεις εχουμε τον τροπο να ανακοψουμε,σχεδον ΣΥΝΟΛΙΚΑ, την παρακμη,να δωσουμε ελπιδα στο λαο και το εθνος μας,να οδηγησουμε μια σειρα προδοτων στη φυλακη. Με την ΑΡΝΗΣΗ . Η δυναμη μας βρισκεται στο γεγονος πως αποτελουμε φυσικο κεντρο αντιστασης αλλα και συσπειρωσης,αφου ο λαος μας σε μας στρεφει καθε του προσπαθεια για αναμορφωση . ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΡΞΑΣΘΑΙ.
    ΑΡΝΗΣΗ ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΣΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.