Προσφορά βοήθειας από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.


img47226_da6136db8da3f8086b6f7d445a2d0c6b_650_432enallaktikos.gr

Βοηθήστε μας να διαδοθεί αυτό το μήνυμα, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!
Αυτή τη φορά θα κάνουμε μια διαφορετική έκκληση για ΠΡΟΣΦΟΡΑ βοήθειας από μέρους μας. Το τελευταίο διάστημα έχουν συσσωρευτεί στην αποθήκη μας περίπου 40 κουτιά σάκων ουρητηροστομίας (με 10 τεμάχια το καθένα). Δυστυχώς τα συγκεκριμένα δεν τα έχει ανάγκη κάποιος ασθενής μας και ούτε τα δέχονται τα δημόσια νοσοκομεία, γιατί χρησιμοποιούνται μόνο από ασθενείς στο σπίτι τους.
Εμείς τα προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ σε οποιονδήποτε ανασφάλιστο ή άπορο ή χαμηλοσυνταξιούχο / χαμηλόμισθο τα έχει ανάγκη. Τονίζουμε ότι θα ζητηθούν συγκεκριμένα στοιχεία – όπως ζητάμε από όλους τους ασθενείς μας – ώστε να εξεταστεί κατά περίπτωση η κάθε αίτηση από κάποιον ενδιαφερόμενο πολίτη.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, μέσα σε 4 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 47,000 περιστατικά, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία).

Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 300 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη.

Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για την συγκεκριμένη έκκληση 6976-534-012 (υπεύθυνη κα. Στέλλα Στενού)
email mkiellinikou@gmail.com

Την ιστοσελίδα μας θα την βρείτε εδώ http://www.mkiellinikou.org

Ημερομηνία έκκλησης 06/01/2016

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.