Είναι ο πόλεμος ηλίθιοι


Δύο πολιτικοί  παράγοντες της εποχής μας έχουν πάρει αρνητική θέση κατά της χώρας μας για το θέμα των προσφυγικών ροών.

Ο ένας είναι ο πρωθυπουργός τους Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, που προτείνει την ανέγερση ενός φράχτη στα σύνορα της ΠΓΔΜ και της Βουλγαρίας με την Ελλάδα, προκειμένου να περιοριστούν οι μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη και ο άλλος είναι η υπουργός εσωτερικών της Αυστρίας Γιοχάνα Μικλ-Λάιτερ που προειδοποιεί για ενδεχόμενη προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη Σένγκεν, σε περίπτωση που δεν διασφαλιστούν τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ.

Θα μπορούσαμε να τους καταλογίσουμε απαλλακτικό λόγω ηλιθιότητας (μια και τελευταία έχει αρχίσει να επικρατεί και στα διεθνή και επίσημα φόρα πεζοδρομιακό λεξιλόγιο που υιοθέτησε ο σακάτης γερμανός υπουργός)  αν και αξιωματούχοι, διότι και οι δύο το χρώμα της θάλασσας το γνωρίζουν μόνο από φωτογραφίες αφού δεν διαθέτουν ακτές ούτε καν για θαλασσοθεραπεία, ή από τυχόν επισκέψεις σε παραθαλάσσια κέντρα λόγω διακοπών.

Ίσως δεν γνωρίζουν επίσης ότι στη θάλασσα είναι κομμάτι δύσκολο να στήσεις φράκτες με συρματοπλέγματα.

Ακόμα δεν μας υπέδειξαν τρόπο που να απαγορεύεται η προσέλευση των παντός είδους σκαφών που μας στέλνουν οι γείτονες μας Τούρκοι φορτωμένα με πρόσφυγες, με την «ευγενική φροντίδα» και με το αζημίωτο τούρκων διακινητών, με την «ανθρωπιστική παροχή» στους πρόσφυγες σωσιβίων που μόνο σωσίβια δεν είναι αφού τα υλικά τους είναι για να τους στέλνουν στον πάτο της θάλασσας και όχι να τους κρατούν στην επιφάνεια.

Επειδή λοιπόν οι «τρανοί» της Ευρώπης δεν έχουν τα «ούμπαλα» να τρίξουν τα δόντια στην Τουρκία για το βρώμικο παιχνίδι που παίζει σε βάρος τόσο των προσφύγων όσο και της Ευρώπης, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, που δεν διαφέρουν από τους λόγους που είχαν τότε, το 1922 που στήριξαν τον Κεμάλ σε βάρος της χώρας μας που οι ίδιοι έστειλαν «απέναντι» στρέφονται κατά της Ελλάδας.

Και επειδή το μόνο που θα μπορούσαν να προτείνουν αλλά δεν τολμούν να το ξεστομίσουν είναι να βυθίζουμε τα φορτωμένα με ανθρώπινες ψυχές σκάφη που εισέρχονται στα χωρικά μας ύδατα, μας επιπλήττουν για «πλημμελή φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης».

Η λύση είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ κύριοι ηλίθιοι ηγέτες της Ευρώπης που στρέφεστε εναντίον μας:

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ

για να πουλήσετε όπλα και να αρπάξετε πετρέλαια.

Να μπορέσουν οι άνθρωποι αυτοί να γυρίσουν στα σπίτια τους και να συνεχίσουν τις δουλειές τους, να ζήσουν τις οικογένειες τους, να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στα χώματα που έχουν ποτίσει με δάκρυα ιδρώτα και αίμα.

Γιατί τα άλλα περί «Εγκαθίδρυσης Δημοκρατίας» που προφασίζεστε είναι όπως λέμε «του κώλου τα εννιάμερα».

Γκέκε;;;;;

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Είναι ο πόλεμος ηλίθιοι

  1. Ὁ/ἡ ΡΩΜΗΟΣ γράφει:

    Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.