Μήπως το φεγγάρι δεν είναι αυτό που νομίζουμε;


images (5)

Ένα νέο μυστήριο έρχεται να προστεθεί, ανάμεσα σε πολλά άλλα, για τον δορυφόρο της Γης. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με την όψη της και αυτό που βλέπουμε. Μήπως, τελικά, αυτό που βλέπουμε δεν είναι αυτό που νομίζουμε;Πρόσφατες μελέτες με τηλεσκοπικές κάμερες υψηλής ευκρίνειας για την Σελήνη, έφεραν στο φως μια περίεργη ανωμαλία σχετικά με τη μορφή του λεγόμενου «σεληνιακού κύματος». Αμέσως, αναλυτές και λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας οδηγήθηκαν στο να θεωρήσουν ότι το Φεγγάρι είναι στην πραγματικότητα μια πλαστογραφία ..
Σύμφωνα με τον κύριο Crow και την ομάδα του, το «σεληνιακό κύμα» μοιάζει να σχετίζεται με αυτό που προκύπτει από την προβολή μίας εικόνας. Μετά από δύο εβδομάδες αναλύσεων επί αναλύσεων, υποστηρίζει ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι παρά ένα πραγματικό ολόγραμμα. Στο συμπέρασμα αυτό συνέβαλαν και σχετικές μελέτες από Ρώσους επιστήμονες, όπως μας λέει.
Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να πει αν η «προβολή» προέρχεται από την Γη ή από κάποιο άλλο σημείο του διαστήματος.
Γεγονός πάντως είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι επικοινώνησαν μαζί του τρεις άνθρωποι υψηλά ιστάμενων θέσεων -οι οποίοι «γνωρίζουν» πράγματα- αλλά δεν κατονομάζει και του είπαν πως βρίσκεται στα σωστά ίχνη. Ωστόσο δέχτηκε μεγάλη κριτική και δυσφήμιση για το έργο του και τις προσπάθειές του….
Με δυό λόγια, ο Crow υπονοεί σχεδόν ξεκάθαρα, ότι ουσιαστικά η «πραγματική» Σελήνη καλύπτεται με ένα ολόγραμμα, ώστε να μην μας δίνεται η δυνατότητα να βλέπουμε τι πραγματικά συμβαίνει στην επιφάνειά της…
Δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι. Μπορώ να σας πω ότι δεν είναι απλώς ένας βράχος στο διάστημα … υπάρχουν πολλά εκεί πάνω.
Ο κύριος Crow, συνεχίζει τις προσπάθειές του ώστε να μπορέσει να αποδείξει αυτούς τους ισχυρισμούς του.
Είναι, άραγε η Σελήνη στην πραγματικότητα ένας τεράστιος τεχνητός διαστημικός σταθμός που τον σκεπάζουν με κάτι άλλο εντελώς αθώο;

Πηγή : diadrastika.com
https://lostatlantis.gr/mipos-to-feggamizoume-vinteo/

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.