Εκεί που η καλή κοινωνία της Βιέννης συναντά σταρ και διάσημους.


debuasyjn1
Μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις στο ημερολόγιο των Βιεννέζων φιλοξενεί η Όπερα της αυστριακής πρωτεύουσας: Οι ελίτ της χώρας, κομψοί νεαροί και νεαρές debutantes ανοίγουν τους εορτασμούς χορεύοντας βιενέζικο βαλς υπό το άγρυπνο μάτι γηραιότερων παρευρισκόμενων.Μεταξύ αυτών ήταν φέτος η 50χρονη (!) Μπρουκ Σιλντς η οποία συνόδευε τον 83χρονο Αυστριακό επιχειρηματία και δισεκατομμυριούχο Richard Lugner.

debuasyjn2
Στο παρελθόν είχαν παραβρεθεί στο γκαλά από την Κιμ Καρντάνσιαν μέχρι την Κάρμεν Ηλέκτρα, πάντα στο πλευρό του ηλικιωμένου ζάπλουτου.

debuasyjn6Οι 186 νέοι, ηλικίας από 18 έως 24 ετών, κάνουν στη γιορτή αυτή τα πρώτα βήματά τους ως ενήλικοι και η συμμετοχή θεωρείται ακόμα τελετουργικό μετάβασης στην ενηλικίωση για κάποιες νεαρές γυναίκες- η είσοδός τους στην κοινωνία.

debuasyjn3
«Είναι ένα τελετουργικό, ένα όνειρο, ένα μήνυμα- το σύμβολο ενός κόσμου και μιας εποχής που αξίζει να γνωρίσουν οι σημερινοί νέοι», είχαν δηλώσει στο παρελθόν οι διοργανωτές.

debuasyjn4
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, προβλήματα υγείας εμπόδισαν τον διαχρονικό γόη Αλέν Ντελόν από το να παραστεί στον χορό.

debuasyjn5

http://www.pronews.gr/portal/20160205/lifestyle/good-life/%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.