ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΑΡΙΣΤΕΡΗ.


ImageGen

Τι κρύβεται πίσω από την εκστρατεία της πολιτικής εξόντωσης του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που σύμφωνα με τους υποστηρικτές του, δημόσια πλέον, έγινε στόχος των «σκοτεινών δυνάμεων» του Σύριζα. Ένα είναι το συμπέρασμα. Με τη «μαφιόζικη επίθεση», όπως ξεκάθαρα την χαρακτηρίζουν, στον σεμνό και χαμηλών τόνων, στον συνεπή(!!!), όχι τον κωλοτούμπα αριστερό Σακελλαρίδη, το «σύστημα Σύριζα» έκανε μια προειδοποίηση:Μην τυχόν ο πρώην στενός, στενότατος φίλος του Αλέξη Τσίπρα αποφασίσει να επαναδραστηριοποιηθεί στην πολιτική. Μη βγει απέναντι κι αυτός όπως ο Γιάννης Βαρουφάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αυτή είναι η «προειδοποίηση». Και η απειλή, εκφράστηκε με τα κίτρινα δημοσιεύματα ενάντια στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, σύμφωνα με τους επικοινωνιακούς υποστηρικτές του.
Γιατί όχι, προσθέτω εγώ, μήπως ο πόλεμος λάσπης στον Σακελλαρίδη να έγινε προκειμένου να τον λάβουν υπ’ όψιν τους κάποιοι άλλοι σύντροφοι στον Σύριζα, κάποιοι βουλευτές που δεν κωλώνουν, που δεν θέλουν να υποταχθούν ολοκληρωτικά στο μνημόνιο.
Κάποιοι συριζαίοι βουλευτές πιθανόν, σαν άνθρωποι, να έχουν τις «αδυναμίες» τους, τα τρωτά στοιχεία τους, όχι απαραίτητα ότι είναι gay. Και να μη θέλουν να δημοσιοποιηθούν τα προσωπικά τους δεδομένα.
Μέχρι, όπως λέγεται απ’ εκείνους που σήμερα συμπαρίστανται στον Σακελλαρίδη, ότι υπήρξε δυσφορία στο Μαξίμου επειδή η ερωτική σύντροφος του Γαβριήλ, πρόκειται για δημοσιογράφο, δεν είναι «δική τους», δεν είναι αριστερή.

http://www.apodytiriakias.gr/media/2016/02/10/kako-gia-suriza-pou-den-einai-aristeri-i-kopella-sakellaridi.aspx

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.