ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ!-ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΕ! Τον έκαναν βοηθό επιτελάρχη της Τσιριγώτη!


o-SFAKIANAKIS-facebook-600x300

Τέλος στα σενάρια για την θέση του υποστράτηγου Μανώλη Σφακιανάκη του οποίου το θέμα είχε γίνει «σίριαλ» τις τελευταίες ώρες.
Στη θέση του βοηθού της επιτελάρχη Ζαχαρούλας Τσιριγώτη τοποθετείται τελικά από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο υποστράτηγος. Eνώ η προσφυγή του έγινε πράγματι δεκτή, όμως η ηγεσία του Σώματος τελικά αποφάσισε ότι, επειδή η επιτελάρχης θα έχει βαρύ φορτίο με το μεταναστευτικό, θα χρειαστεί τη βοήθεια κάποιου υποστρατήγου.
Έτσι αποφασίστηκε να τοποθετηθεί ως βοηθός της ο κ. Σφακιανάκης, ο οποίος, εκτός των άλλων καθηκόντων του, θα έχει και την εποπτεία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ο πρώην Προιστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος νωρίτερα είχε προχωρήσει σε προσφυγή κατά της μετακίνησής του από τη θέση του στο Αρχηγείο της Αστυνομίας. Με την προσφυγή του ο κ. Σφακιανάκης ζητούσε την ακύρωση της μετακίνησής του, δικαίωμα που του παρέχει ο σχετικός κανονισμός και συγκεκριμένα το άρθρο 18 του ΠΔ100/2003.
http://www.crashonline.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83-%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%BF-%CF%83%CF%86%CE%B1/

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.