ΚΑΥΜΕΝΟ ΠΟΠΟΛΟ!


Του Γεωργίου Μωυσιάδη συν/χου οδοντιάτρου

πικασο

Λεφτά υπάρχουν. Όμως άλλα εννοούσε ο γιός της Αμερικάνας και άλλα πίστευε ο λαός. Όλες οι οικονομίες από τότε που γεννηθήκαμε και όλες μας οι βάσεις για μια δημιουργική ζωή ήταν ο στόχος του ξενόφερτου. Λέτε να μη το ξέρανε οι περί αυτού; Οι μόνοι που δεν το γνωρίζανε ήσαν οι φουκαράδες Έλληνες ,συνταξιούχοι, αγρότες, επαγγελματίες ,φοιτητές, μικρομεσαίοι.
Φίλοι μου πιο καταχθόνιο σχέδιο από αυτό που εφάρμοσαν ο Σημίτης και οι μεταγενέστεροι λαικοί σωτήρες ,δεν ξανάγινε στην Ελλάδα. Μας έβαλαν δίδοντάς μας λεφτά να ξηλώσουμε την γεωργία ,την κτηνοτροφία ,την αλιεία βασικές πηγές της οικονομίας μας και να στραφούμε σε άλλους είδους ενασχολήσεις χωρίς κανένα σχέδιο, υποδομή, προεργασία. Φυσικά από τότε άρχισε η σπατάλη και η εικονική ευμάρεια, που κοίμισε τους Έλληνες και μας οδήγησε Ε Δ Ω που δεν υπάρχει γυρισμός.

Λεφτά υπάρχουν όμως ο γιος της Αμερικάνας την έκανε με μικρά πηδηματάκια αφήνοντας την χώρα στα χέρια των αρπακτικών και των συνεργατών τους που για άλλη μια φορά υποδουλώνουν την Ελλάδα μπορεί για παραπάνω από τετρακόσια χρόνια .ΚΡΙΜΑ και ΑΝΑΘΕΜΑ σ)όσους έγιναν η αιτία να μαραζώσει αυτός ο λαός. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ-Συν/χος Οδοντιατρος

Περὶ τοῦ/τῆς: aristarhos

Προσοχή στην πρίζα, υπάρχει συνωστισμός!
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.