“Νύχτα Φωτός” στην καρναβαλική Ξάνθη.


sanpaliocinema

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η Ξάνθη το τριήμερο της Αποκριάς αναμένεται να δεχθεί χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και από τις γειτονικές χώρες της Βουλγαρίας και της Τουρκίας. Στο πλαίσιο αυτό, για πρώτη φορά ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης διοργανώνει «Λευκή Νύχτα» που την ονομάζει “Νύχτα Φωτός” στην διάρκεια της οποίας η αγορά της Ξάνθης θα παραμείνει ανοιχτή την Παρασκευή 11 Μαρτίου έως και τις 12 το βράδυ. Η βραδιά θα είναι γεμάτη εκπλήξεις, σύμφωνα με τους διοργανωτές και θα περιλαμβάνει μουσική, χορό και εκδηλώσεις με τις οποίες θα υποδεχθούν τον κόσμο δίνοντας του την ευκαιρία να αγοράσει από τα εμπορικά καταστήματα της Ξάνθης, που θα κάνουν προσφορές και εκπτώσεις στα προϊόντα τους.

Συνδιοργανωτές στην βραδιά είναι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ο δήμος Ξάνθης, το Κέντρο Πολιτισμού δήμου Ξάνθης και το Σωματείο Εμπόρων Υφασμάτων Νεωτερισμών νομού Ξάνθης.

Στην πραγματοποίηση της «Λευκής Νύχτας» αντιδρά με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Αντίσταση» της Ξάνθης η οποία υποστηρίζει ότι η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι τις 12 το βράδυ, δίπλα στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας που έχει ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια, οδηγεί τους εργαζόμενους στο χώρο του εμπορίου να δέχονται ένα ακόμα χτύπημα στα δικαιώματά τους.

Πηγή: “http://Νύχτα Φωτός” στην καρναβαλική Ξάνθη: Χιλιάδες επισκέπτες http://wp.me/p3kVLZ-tNx

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.