Η Μυστική Οργάνωση Που Κρύβεται Πίσω από το Τρομοκρατικό Κτύπημα.


Screenshot_9-33-770x470

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ…
Η τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες για πολλούς είναι συνέχεια της επίθεσης των Δίδυμων Πύργων και του χτυπήματος στο Μπατακλάν στο Παρίσι.
Όλες αυτές οι πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν ένα και κύριο στόχο : την αύξηση των στρατοκρατικών μέτρων κατά των λαϊκών ελευθεριών και την σταδιακή δημιουργία μιας παγκόσμιας δικτατορίας δήθεν για την ασφάλεια των πολιτών.Ένας βασικός μοχλός προς την κατεύθυνση αυτή που χρησιμοποιείται με τον πιο κατάλληλο τρόπο είναι το Ισλάμ και η μετά τα γεγονότα της Μέσης Ανατολής αθρόα εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές χώρες, αλλοιώνοντας την σύνθεση των γηγενών μετατρέποντας τους σε άμορφο πολτό.

Η υψηλή τέχνη της αποσταθεροποίησης κρατών και κοινωνιών μαζί με την οικονομική εξαθλίωση, είναι το επιδέξιο όργανο της επιβολής των μέτρων καταστολής όλων των κεκτημένων ελευθερίων.

Πίσω από όλα αυτά σύμφωνα με πολλές έρευνες ακόμα από την εποχή των Δίδυμων Πύργων βρίσκεται μια παγκόσμια οργάνωση, η Gladıo, που για πολλούς είναι το όργανο των περίφημων Illuminati, οι οποίοι καθοδηγούν τα νήματα της Παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας υποδούλωσης.

Το 1952, ένας πρώην αξιωματούχος των SS, ο Χανς Όττο, αποκάλυπτε στο εγκληματολογικό τμήμα της αστυνομίας της Φρανκφούρτης την ύπαρξη μιας μυστικής ναζιστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης, με την κωδική επωνυμία BDJ-TD. Ακολούθησαν συλλήψεις αλλά μετά από λίγο καιρό οι συλληφθέντες αποφυλακίστηκαν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Το θέμα έμεινε για πολύ καιρό στην αφάνεια, ώσπου το 1976 συνελήφθη η Heidrun Hofer, γραμματέας της BND, (Γερμανικές Μυστικές Υπηρεσίες), μετά από αποκαλύψεις ότι παρέδιδε μυστικά του γερμανικού στρατού στον σύζυγο της που ήταν πράκτορας της KGB. Αυτά τα δυο γεγονότα ήταν οι πρώτες δειλές αποκαλύψεις ενός τεράστιου μυστικού δικτύου, Νατοϊκής και αμερικανικής καθοδήγησης, που έδρασε επί πολλές δεκαετίες στην δυτική Ευρώπη, χωρίς να ελέγχετε από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Το 2004, ένας Γερμανός ερευνητής των μυστικών υπηρεσιών, ο Norbert Juretzko, εξέδωσε ένα βιβλίο για τις έρευνες του σχετικά με την BND. Στο βιβλίο γίνονταν αναφορά για τις επιχειρήσεις ανεφοδιασμού αντιστασιακών ενάντια στο Ναζιστικό καθεστώς. Οι αποκαλύψεις προέρχονταν από ένα ρωσικό σύνδεσμο ονόματι Rubezahl, για τον οποίο υπήρξε έντονο το ενδιαφέρων της BND. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Juretzko, η BND είχε δημιουργήσει τον γερμανικό τομέα της Gladio. Το ενδιαφέρων ήταν πως όλα τα σχετικά στοιχεία ήταν εν γνώση της Stasi, (πρώην μυστική υπηρεσία της Ανατολικής Γερμανίας), γεγονός που αποκαλύφτηκε μετά την διάλυση της Γερμανικής Λαϊκής Δημοκρατίας.

Οι αποκαλύψεις ανέφεραν για την ύπαρξη μιας μυστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης που λειτουργούσε στα μετόπισθεν, εκπαιδευόμενη για την διενέργεια ανορθόδοξου πολέμου και αντίσταση, στην αρχή κατά των Ναζί και στη συνέχεια, μετά τον πόλεμο, κατά των κομουνιστών σε περίπτωση επέκτασης του σοβιετικού μπλοκ στην δύση. Η οργάνωση αυτή παράλληλα είχε εκπαιδευτεί για την διενέργεια αποσταθεροποιητικών επιχειρήσεων σε μια σειρά δυτικοευρωπαϊκών καθεστώτων, που δεν ήταν αρεστά στις ΗΠΑ και «ερωτοτροπούσαν» με τον ένα η τον άλλο τρόπο με το σοβιετικό μπλοκ.

Η αλήθεια είναι ότι για την πραγματική αρχή ίδρυσης της Gladio, έχουν ειπωθεί πάρα πολλά. Αναφέρετε ότι μια μυστική οργάνωση που έγινε την περίοδο της ίδρυσης του ΝΑΤΟ με την επωνυμία, « The Allied Coordination Commite», ήταν ο πρόδρομος της Gladio. Άλλοι αναφέρουν για μια ναζιστική οργάνωση με την επωνυμία, «Λυκάνθρωπος», που ιδρύθηκε την πρώτη περίοδο μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, από δυο ηγετικά πρόσωπα της CIA, τους Otto Skorzency και τον James Jesus. Ένας από τους πρώτους αρχηγούς της Gladio αναφέρετε ότι ήταν ένας πρώην αξιωματικός των Ναζί, ονόματι Reinhard Gehlen, το όνομα του οποίου πήρε το γερμανικό τμήμα της οργάνωσης.

Τις δεκαετίες του εξήντα και εβδομήντα τα δίχτυα της Gladio απλώθηκαν σε όλες σχεδόν τις χώρες του ΝΑΤΟ, σαν ένας παρακρατικός ιστός. Είχε παντού «πυρήνες» με εκπαιδευμένους πράκτορες για ανορθόδοξο πόλεμο και επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης. Οι αρχικοί «επίσημοι» στόχοι της οργάνωσης ήταν να σαμποτάρουν από τα μετόπισθεν μια πιθανή σοβιετική εξάπλωση σε όλη την Ευρώπη.

Για την ενίσχυση και στήριξη του έργου της δημιουργήθηκαν μυστικά κέντρα, οι λεγόμενες «κρύπτες». Εκεί κρύβονταν πολεμοφόδια και χρήματα για έκτακτες ανάγκες και για επιχειρήσεις ανορθόδοξου πολέμου και σαμποτάζ. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για την Gladio ήταν οι αποκαλύψεις, (που άρχισαν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας στην Ιταλία την δεκαετία του εβδομήντα), ότι μετά το 1970 η οργάνωση αυτή είχε παρεκτραπεί από το κύριο έργο της και γρήγορα συνδέθηκε με το τρομοκρατικό κίνημα της Ευρώπης.

Το κίνημα αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις δρούσε προβοκατόρικα και αποσταθεροποιητικά, ενώ γίνονταν η αφορμή για την μεγαλύτερη καταστολή στις δημοκρατικές ελευθερίες των ευρωπαϊκών λαών. Οι αποκαλύψεις που είχαν γίνει στην Ιταλία είχαν συνδέσει την Gladio με τις «Ερυθρές Ταξιαρχίες», την περίφημη εκείνη αριστεριστική τρομοκρατική οργάνωση που είχε δράσει κυρίως την δεκαετία του εβδομήντα και απετέλεσε φυτώριο αριστερών τρομοκρατών για όλη την Ευρώπη.

Όπως είχε αναφερθεί, η Gladio χρηματοδοτούσε την δράση των Ερυθρών Ταξιαρχιών με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Ιταλίας. Μεταγενέστερα η ίδια οργάνωση είχε αναφερθεί ότι είχε σχέση με την γνωστή γερμανική τρομοκρατική οργάνωση «Μπαλαντέρ Μάϊνχοφ», που έδρασε στην Γερμανία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως οι Ερυθρές Ταξιαρχίες. Είναι γνωστό πως τα μέλη της «Μπάαντερ Μάϊνχοφ» τελικά συνελήφθησαν, (το εντυπωσιακό είναι πως κάποιοι Γερμανοί ερευνητές υποστήριξαν ότι συνελήφθησαν με την βοήθεια της «Στάζι», της μυστικής υπηρεσίας της Ανατολικής Γερμανίας) και αφού φυλακίστηκαν, άρχισαν να, (τους), αυτοκτονούν, με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια να μην έχει επιζήσει κανείς. Ίσως κάποιοι δεν ήθελαν να υπάρχουν μάρτυρες για το παρασκήνιο αυτής της οργανωτής.

Από τους πρώτους Ευρωπαίους ηγέτες που είχε παραδεχτεί την ύπαρξη της Gladio, ήταν ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Τζούλιο Αντρεότι, το 1972, όταν είχε ξεσπάσει το μεγάλο σκάνδαλο στην Ιταλία για την ύπαρξη της περίφημης μασονικής στοάς Ρ2 και την συμμετοχή σε αυτή 622 ατόμων από τον χώρο της πολιτικής. Μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, που πιστεύετε πως ήταν έργο της Gladio, ήταν η δολοφονία του προέδρου των Ιταλών Χριστιανοδημοκρατών, Άλντο Μόρο, (ο οποίος πρωτοστατούσε τότε στην προσέγγιση αριστερών και δεξιών στην Ιταλία), στις 20 Απριλίου 1978. Επίσης μια σειρά άλλων ευρωπαϊκών τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως και η Βασκική ΕΤΑ, η ελληνική 17 Νοέμβρη, ακόμα και παρακλάδια του IRA, υποστηρίχθηκε πως είχαν σημεία αναφοράς στην Gladio.

Μια άλλη επιχείρηση που αποδόθηκε στην Gladio, ήταν η δολοφονική απόπειρα κατά του Πάπα, από τον Τούρκο Μεχμέτ Αλί Αγτσά, το 1978. Στις 1 Φεβρουαρίου 1979 δολοφονείτε στην Κωνσταντινούπολη ο αρχισυντάκτης της Μιλιέτ, Αντλί Ιπεκτσί, ενώ πήγαινε στα γραφεία της εφημερίδας. Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα την δολοφονία διέπραξε ο Μεχμέτ Αλί Αγτσά, από τους πρωταγωνιστές της τουρκικού τμήματος της Gladio. Η προσωρινή αποφυλάκιση του στις 14 Ιανουαρίου 2006, αποτέλεσε μεγάλο σκάνδαλο για την Τουρκία.

Στην ίδια οργάνωση αποδόθηκε και η δολοφονία του Ισπανού πρωθυπουργού, Καρέρο Μπλάνκο, το 1978, με μια τέλεια οργανωμένη επιχείρηση ανατίναξης του αυτοκινήτου που επέβαινε. Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί μελετητές της οργάνωσης που πάνε ακόμα πιο μακριά και αποδίδουν στην οργάνωση αυτή επιχειρήσεις και μέσα στις ΗΠΑ, ακόμα και την δολοφονία του Τζων Κένεντι, καθώς και το γνωστό στις ΗΠΑ σκάνδαλο, «Ιράν Κόντρας», που βοήθησε τον Τζωρτζ Μπους-πατέρα να ανέβει στην αμερικανική προεδρία.

 

http://www.escapemedia.gr/

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.