Καταρρέουν οι ελληνικές επιχειρήσεις – Έρχεται λαίλαπα με την αύξηση φόρων


fffforrrr

Συνεχίζεται η προσπάθεια να δοθεί καθοριστικό χτύπημα στην πραγματική μεσαία τάξη, εκείνη των επιχειρηματιών και των ελεύθερων επαγγελματιών, με τα βάρη να αυξάνονται συνεχώς για τις ελληνικές επιχειρήσεις.Το 2016 φέρνει αύξηση στη φορολόγηση των εταιρικών κερδών από το 26% στο 29%, αύξηση των εργοδοτικών εισφορών κατά μία ποσοστιαία μονάδα (αν δεν αλλάξει κάτι στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, που θα ξεκινήσει εκ νέου στις 2 Απριλίου), αύξηση του συντελεστή φορολόγησης των διανεμόμενων κερδών από το 10% που είναι σήμερα στο 15%, αλλά και αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης, μέτρο που επίσης πλήττει τους επενδυτές, καθώς η εισφορά επιβάλλεται και επί των μερισμάτων.

Μετά και τις νέες αυξήσεις η χώρα θα γίνει ακόμη πιο «αφιλόξενη» για τους υποψήφιους επενδυτές, ενώ επιτακτική είναι ανάγκη αύξησης των ιδιωτικών επενδύσεων, προκειμένου να συνέλθει η οικονομία και να τραβήξει τον δρόμο της περιβόητης ανάπτυξης.

Το κράτος οφείλει να δώσει ώθηση στο επιχειρηματικό δαιμόνιο των Ελλήνων και μετά αυτό να πετάξει μόνο του ψηλά, κατακτώντας τις αγορές, φέρνοντας φρέσκο χρήμα εντός των τειχών και καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες του Δημοσίου. Τόσοι Έλληνες κατακτούν την κορυφή στο εξωτερικό, επειδή βρίσκουν φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Σοβιετικά μέτρα στυλ περιουσιολογίου θα βυθίσουν ακόμα πιο κάτω την εθνική οικονομία!

http://www.prisonplanet.gr/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B1/114268-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BB%CE%B1%CF%80%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CF%89%CE%BD

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.