Το τρίγωνο διαφθοράς σαηεντολογίας με ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΝΔ.


Screenshot_2-48-770x470

Η προκλητική εμμονή μελών της κυβέρνησης και άλλων από τον ΣΥΡΙΖΑ και το «εκσυγχρονιστικό-προοδευτικό» απόστημα με ανθελληνικά, αντικοινωνικά και αντιορθόδοξα «κολλήματα» δεν μπορεί να ερμηνευθεί από τους πολίτες και αρκούμαστε να μιλούμε για αριστερές ιδεοληψίες και άλλα τέτοια.Σε μία σειρά άρθρων θα δείξουμε ότι ο ξένος στρατηγικός χώρος γύρω από την εξτρεμιστική οργάνωση της Σαηεντολογίας (Scientology) είναι μία βασική πηγή δημιουργίας, οργάνωσης και διατήρησης της διαφθοράς και ανθελληνικής –αντιορθόδοξης δράσης μέσα σε κόμματα, δημοσιογραφικούς χώρους κλπ.

Παρουσιάζουμε ένα σύνολο γεγονότων και ενεργειών από την αρχή της δεκαετίας του ’90, που έγιναν από την εξτρεμιστική οργάνωση της Σαηεντολογίας (Scientology). Στοιχεία αυτών και τα αποτελέσματά τους, εξακολουθούν να επηρεάζουν σημερινές πολιτικές, κοινωνικές και δημοσιογραφικές εξελίξεις και διεργασίες. Παράλληλα, εξακολουθούν να διατηρούν εξωτερικό έλεγχο σε αντιλήψεις, στάσεις και απόψεις (με μακροχρόνιο επηρεασμό) πολιτικών, δημοσιογραφικών και άλλων χώρων.

Το θέμα έχει καθοριστική σχέση με την ανάγκη πάταξης των ανώτερων μορφών διαφθοράς που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα και ασκούν καθοριστικό επηρεασμό ακόμη και σήμερα.

Τα δίκτυα της Σαηεντολογίας απλώθηκαν ακόμη και σε πολιτικά κόμματα και σε δημοσιογραφικούς χώρους. Σήμερα έχει διαμορφωθεί μία ιδιαίτερη κατάσταση με την έννοια ότι ο βασικός πολιτικός πυρήνας, ο οποίος υποστήριζε πολιτικά, κοινωνικά και δημοσιογραφικά την Σαηεντολογία (δηλαδή ο «Συνασπισμός» με την παλαιά σύνθεση) σήμερα έχει διαφορετική μορφή, σύνθεση στελεχών, φίλων και ηγεσίας και η παλαιά σύνθεσή του (Αλαβάνος, Κουβέλης, κλπ) φαίνεται να βρίσκεται σε άλλο «στρατόπεδο» από την σημερινή. Γενικά αυτό που χαρακτηριζόταν «εκσυγχρονιστικός χώρος» (με πυρήνα στον παλαιό «Συνασπισμό») και απλωνόταν σε όλα τα κόμματα, λειτούργησε ως πολιτική, κοινωνική και δημοσιογραφική θερμοκοιτίδα για τη Σαηεντολογία και τον ξένο στρατηγικό χώρο της. Σήμερα η απαίτηση της κοινωνίας για κάθαρση και απολύμανση σε κάθε τομέα μπορεί να ικανοποιηθεί σε αυτή την περίπτωση.

Η σημερινή ηγεσία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κληρονόμησαν ένα πολιτικό και στρατηγικό προϊόν-εργαλείο που παρήγαγαν άλλοι, με τους οποίους βρίσκονταν (όπως υποστήριζαν) σε πολιτική και κοινωνική αντίθεση: σε αντίπαλα στρατόπεδα «μνημονιακών-αντιμνημονιακών». Ο παλαιός «Συνασπισμός» και στη συνέχεια σχεδόν όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, έγιναν φορείς μόλυνσης της ελληνικής κοινωνίας (και όλων των παλαιών κομμάτων και πολιτικών χώρων) από τον εξτρεμιστικό στρατηγικό χώρο στις ΗΠΑ που εξυπηρετείται από οργανώσεις όπως η Σαηεντολογία. Από το 1993 η Σαηεντόλοτζυ είχε επιλέξει για συνεργασία τους τότε Ευρωβουλευτές Αλαβάνο, Παπαγιαννάκη και Εφραιμίδη διότι είχαν αξιολογηθεί ως «αντι-ορθόδοξοι».

Σε άλλο κατασχεθέν (από εισαγγελικές εφόδους το 1995) σαηεντολογικό έγγραφο αναφέρονται το 1995 ως σύμμαχοι πλήθος «αριστεροί» μεταξύ των οποίων και ο μετέπειτα βουλευτής κ. Κουναλάκης. Από τότε μέχρι πρόσφατα, ο «Συνασπισμός» (ως πυρήνας του «εκσυγχρονιστικού» αποστήματος μέσα στο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, κλπ) λειτούργησε ως σερβιτόρος των σχεδίων και αναλυτικών εντολών που δόθηκαν στη Σαηεντολογία από τη διεθνή Διοίκηση των ΗΠΑ μέσω του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ειδικών Υποθέσεων (OSA EU) στη Δανία.

Οι ακραίες αντιδημοκρατικές ομάδες εντός της παλαιάς δομής του Συνασπισμού (Νεολαία, Αυγή) κατέστησαν τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά εργαλεία πρόσληψης και ψυχρής επιβολής αυτών των σχεδίων και εντολών.

Αυτά τα σχέδια (αντιορθόδοξα, αντιπνευματικά, αντιπατριωτικά και ουσιαστικά αντικοινωνικά) αποτέλεσαν την αρχική και θεμελιώδη ταυτότητα του Συνασπισμού, οριοθέτησαν την πολιτική του ύπαρξη και λειτουργία, ξεπλύνοντας την ισχύ των ακραίων αμερικανικών κέντρων ισχύος. Η Αριστερά έχει υποστεί μία καθοριστικής σημασίας διείσδυση από το εξτρεμιστικό συστατικό των ΗΠΑ, για την φυσιογνωμία και λειτουργία της. Όσο ενοχλητικό και να αποτελεί για άτομα που θεωρούν τους εαυτούς τους «αριστερούς», είναι δεδομένο πια. Υπήρξε εκπληκτική ταύτιση μεταξύ ενεργών κέντρων ισχύος στις ΗΠΑ με την πολιτική συμπεριφορά και ενέργειες του Συνασπισμού και του ευρύτερου «εκσυγχρονιστικού» χώρου, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα. Η σημερινή ηγεσία τα «κληρονόμησε» και φαίνεται ότι δεν απολύμανε τον ΣΥΡΙΖΑ από αυτόν τον εισαγώμενο πολιτικό-στρατηγικό εξτρεμισμό με αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό να είναι δέσμια και να κατευθύνεται από αυτόν τον εξτρεμισμό.

Η αναδιάταξη και απολύμανση στην πολιτική που είναι πια πανίσχυρη λαϊκή απαίτηση, αποτελεί και ευκαιρία τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και για τους άλλους πολιτικούς χώρους που μολύνθηκαν, ώστε με τα στοιχεία που παρουσιάζονται, να αναθεωρήσουν θέσεις και πολιτικές που δίχασαν τον ελληνικό λαό από τη δεκαετία του ’90 και συνέβαλλαν καθοριστικά στη σημερινή κατάσταση. Για δύο δεκαετίες περίπου (μέσω των σταδιακά ελεγχόμενων ΜΜΕ) οι ακραίες αντιδημοκρατικές ομάδες εντός της παλαιάς δομής του Συνασπισμού επέβαλαν στη ελληνική κοινωνία την ανοχή σε προκλητικές πολιτικές και ενέργειες κατά των εθνικών θεμάτων, Εκκλησίας, οικογένειας, ιστορικής αλήθειας και αξιοπρέπειας, ακολουθώντας διεθνιστικά πρότυπα.

Οι Έλληνες εξωθήθηκαν «να το βουλώσουν» και να ανεχθούν πρωτόγνωρα προσβλητικές καταστάσεις από το να κατηγορούνται για ρατσισμό μέχρι για ευθύνες σε Ιερά Εξέταση!!! Γνωρίζοντας ότι άδικα κατηγορούνται και ότι παράνομα τούς επιβάλλεται η ανοχή. Ακριβώς όπως σήμερα παράνομα επιβάλλονται οι εντολές των Μνημονίων και άδικα κατηγορούνται οι Έλληνες ως τεμπέληδες, κλπ. Η ανοχή που μέχρι σήμερα στην εποχή της Τρόικα δείχνει η ελληνική κοινωνία στους επίορκους δημόσιους λειτουργούς, καλλιεργήθηκε από τότε και επιβλήθηκε από τον εξτρεμιστικό στρατηγικό χώρο των ΗΠΑ που εξυπηρετείται από οργανώσεις όπως η Σαηεντολογία. Αποτελεί το έδαφος για ξέπλυμα ισχύος και επιβολή καταστάσεων όπως αυτές που επιβάλλονται σήμερα. Το έδαφος στρώθηκε από παλιά. Στους Έλληνες επιβλήθηκε η μη-αντίδραση και μετά το 2010 με τα Μνημόνια βλέπουμε πόσο πέτυχε η ψυχολογική κατεργασία δεκαετιών. Γι’ αυτό δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος, για τόσα χρόνια συμπιεζόταν.

Ο Συνασπισμός και ο «αριστερός κόσμος» δεν ήταν ο μοναδικός πολιτικός χώρος που ελέγχθηκε σε μεγάλο βαθμό. Ενδεικτικά αναφέρω άλλες περιπτώσεις. Οι πρώην υπουργοί Ευθυμίου και Λοβέρδος είχαν υπερασπισθεί στελέχη της Σαηεντολογίας στη δίκη για «φακελλώματα» πολιτικών, δημοσιογράφων, κληρικών, κλπ. Ο πρώην υπουργός Σταθόπουλος συντόνισε συνέδρια με συγκαλυμμένη σαηεντολογική καθοδήγηση και επαναξεκίνησε την ιστορία των ταυτοτήτων, που είχε σταματήσει όταν έπεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο Φώτης Κουβέλης συμμετείχε επίσης σε τέτοια συγκαλυμμένα σαηεντολογικά συνέδρια στα πρώτα στάδια του Συνασπισμού υπό την οργάνωση της ΠΑΝΙΦΕ (Πανελλήνια Ιστορική και Φιλοσοφική Εταιρία κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας) του «δερβίση» Τάκι Αλεξίου.

Ακόμη και στη Ν.Δ. υπήρξε έλεγχος από την εποχή Μητσοτάκη, ο οποίος ξεκίνησε το θέμα των ταυτοτήτων σε συντονισμό με τη Σαηεντολογία και τους Μάρτυρες του Ιεχωβά όπως αποκαλύπτει σχετικό έγγραφο.

Οι έφοδοι του εισαγγελέα Αγγελή και οι σχετικές έρευνες έδειξαν ότι υπάρχει σχέση της Σαηεντόλοτζυ με κάποιους χώρους της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός της παρέμβασης της CIA για να κλείσει το τμήμα της Ελληνικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) που ασχολούνταν με ομάδες όπως η Σαηεντόλοτζυ. Το σαηεντολογικό κέντρο ΚΕΦΕ γνώριζε την παρέμβαση και το αποτέλεσμά της. Επίσης, γνώριζε πολιτικά σχέδια της NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας των ΗΠΑ) ότι δηλαδή «η NSA ίσως έχει σχεδιάσει να απαλλαγεί επίσης από την Ευρωπαϊκή κοινότητα, αρχίζοντας έναν εσωτερικό πόλεμο μεταξύ των μελών». Ομοίως και για τη CIA ότι δηλαδή «…εμείς γνωρίζουμε ότι η CIA έχει αποφασίσει ότι ο Σαμαράς θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας».

Το γεγονός ότι το 2012 είδαμε γεγονότα που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες της ακραίας οργάνωσης, οι οποίες ήταν πριν από 20 χρόνια περίπου (!!!), είμαι βέβαιος ότι είναι αρκετό για να αποφασίσουν όλοι να δούμε την πραγματικότητα για το βαθμό της διείσδυσης και διάβρωσης στα κόμματα, δημοσιογραφικούς χώρους, φορείς «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ακόμη και την Ορθόδοξη Εκκλησία, την Ρωμαιοκαθολική (που έκανε προκλητική πολιτική παρέμβαση για να ανεβούν το 2010 οι δυνάμεις του Γιώργου ΓΑΠ Παπανδρέου στην εξουσία) και τους Προτεστάντες.

Στα θεμέλια της διαφθοράς και της ξενοκίνητης διαπλοκής «τα μπετά είναι σαηεντολογικά».

http://www.escapemedia.gr/

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.