Η Θράκη μας χρειάζεται όλους Τώρα…. Αύριο ίσως να είναι πολύ αργά!


ethniki-gonia-kai-synagermos-gia-ti-thraki-mas-1-315x236

(EKEINOI KANOYN TH ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ;)

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που έχουν δείξει ως τώρα διάφοροι βουλευτές για την ¨Ομάδα Στήριξης Δυτικής Θράκης¨ που συστάθηκε πάλι κατά την 26η περίοδο από τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD).

Μέχρι τώρα 52 βουλευτές από τα κόμματα ΑΚΡ, CHP και ΜΗΡ, έχουν ενταχθεί στην ¨Ομάδα Στήριξης Δυτικής Θράκης¨. Φαίνεται πως με τις συνεχιζόμενες εργασίες ο αριθμός των συμμετοχών στην ομάδα αυτή θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Στην δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του BTTDD δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσεΐν είπε :

Καθώς ολοκληρώνονται οι εργασίες για τον σχηματισμό της δομής αυτής, το συντομότερο θα επισκεφτούμε ως Δ.Σ. την βουλή, θα υπάρξει εκεί ενημέρωση για τις περαιτέρω εργασίες και θα συνομιλήσουμε μαζί τους για την ακολουθούμενη στρατηγική στις κινήσεις μας.

Πλέον ως BTTDD σε διεθνή φόρα, στην μητέρα πατρίδα και στην δυτική Θράκη θα οργανώσουμε κοινές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, από κοινού με την ¨Ομάδα Στήριξης Δυτικής Θράκης¨  της βουλής.

7c1360ba6521f8ae8b74fcf4888a7845_XL

Με αυτές τις εργασίες μας σε συνεργασία με τις οργανώσεις μας στην Δυτική (Ελληνική) Θράκη και με άλλες οργανώσεις θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας, ενάντια στην συνεχιζόμενη πολιτική αφομοίωσης των συντοπιτών μας που ζούνε εκεί , όπως και για την απόδοση των δικαιωμάτων που τους είχαν αποδοθεί και τους τα αφαίρεσαν, ώστε να ζούνε ως ισότιμοι Έλληνες πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό και στην διάρκεια αυτών των εργασιών, το στοιχείο που θα μας ενδυναμώνει ως Τούρκους της Δυτικής Θράκης, είναι να αισθανόμαστε πλήρως και ανελλιπώς πίσω μας την ισχύ της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Από αυτή την σκοπιά η αναμόρφωση με σίγουρα πιο ισχυρό τρόπο της ¨Ομάδας Στήριξης Δυτικής Θράκης¨ εντός της βουλής, αναμφίβολα έχει μεγάλη σημασία και αξία για εμάς.

http://www.rodopruzgari.com  Μετάφραση απο τα turkikanea.gr

http://veteranos.gr/thraki-mas-chriazete-olous-tora-avrio-isos-na-poli-arga/

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.