Η κυβερνητική παραφροσύνη δεν έχει όρια:


Σύμφωνα με το Newmoney.gr

 Έρχονται φόρος διαμονής και τέλος σταθερής τηλεφωνίας

 – ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: Ο φόρος αυτός θα επιβάλλεται από την 1η-1-2018 σε κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα και ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια-διαμερίσματα, ανά ημερήσια χρήση δωματίου, σουίτας, διαμερίσματος ή ενιαίας κατοικίας.

(Προφανώς αν το μέτρο αποδώσει, η επόμενη κίνηση θα είναι ο φόρος αυτός να επεκταθεί και στις κατοικίες, τουτέστιν κάθε πολίτης που στεγάζεται σε σπίτι, να πληρώνει φόρο διαμονής. Καιρός να ψάξουμε για σπηλιές).

– ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ: Από την 1η-1-2017 θα επιβάλλεται τέλος υπέρ του Δημοσίου, με την ονομασία «τέλος συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας», το οποίο θα βαρύνει τους συνδρομητές (καταναλωτές-πελάτες) των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας.

Το τέλος αυτό θα επιβάλλεται επί κάθε μηνιαίου λογαριασμού κάθε σύνδεσης σταθερής τηλεφωνίας με πρόσβαση σε υπηρεσίες φωνής ή/ και ευρυζωνικής πρόσβασης και θα υπολογίζεται ως ποσοστό 5% επί του συνολικού μηνιαίου λογαριασμού, περιλαμβανομένου και του παγίου τέλους που εισπράττεται υπέρ της επιχείρησης, προ του ΦΠΑ.

(Αναμένεται να ακολουθήσει και το τέλος σταθερής περπατησιάς σε όσους βαδίζουν χωρίς τη χρήση βοηθητικού μέσου, όπως το αναπηρικό αμαξίδιο,τα δεκανίκια ή το μπαστούνι.)

 

Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι το ανθρώπινο μυαλό μαζί με το υπόλοιπο σώμα του ανθρώπου σκουληκιάζει μετά τον θάνατό του. Τώρα διαπιστώνουμε ότι σκουληκιάζει και σε ζωντανούς, αρκεί να έχουν κυβερνητικά ή διοικητικά πόστα, ειδικά σε «αριστερή» κυβέρνηση.

 

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.