Και απάνω που θα βγαίναμε από την κρίση και θα μπαίναμε στις αγορές νάσου οι Άγγλοι που την έκαναν από την ΕΕ γιατί προφανώς ΔΕΝ τους συνέφερε, παρά το ότι δεν είχαν το βαρίδι του ευρώ στο ποδάρι.
Από κοντά οι Ιταλοί έχουν σοβαρό πρόβλημα με κόκκινα δάνεια. Που σημαίνει ότι μεγάλο ποσοστό των ιταλών είναι πλέον εξαθλιωμένο και αδυνατεί να πληρώσει στις τράπεζες. Ποιοι οι ιταλοί που έχουν βαριά βιομηχανία και είναι από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου.
Από κοντά και οι Γάλλοι που έχουν σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα. Ποιοι οι γάλλοι που σαν τους ιταλούς είναι βιομηχανική χώρα από τις ισχυρότερες του πλανήτη.
Από κοντά και η Ισπανία και η Πορτογαλία, υπό οικονομική κατάρρευση και οι δύο, για τις οποίες τα δανειοδίαιτα ΜΜΕ δεν λένε κουβέντα.
Από κοντά και οι Γερμανοί που συνεχίζουν να απαιτούν σκληρή οικονομική πολιτική οικονομικής αφαίμαξης και εξαθλίωσης των μαζών για να καθυστερήσουν την μαύρη τρύπα η οποία ετοιμάζεται να καταπιεί τις τράπεζές τους.
Από κοντά και οι μεγαλοεκδότες/μεγαλοεργολάβοι που χρόνια τώρα διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι είναι καλοπληρωτές, ενώ τώρα αποδεικνύεται ότι χρωστάνε κάποια δις, τα οποία τελικά θα πληρώσετε εσείς κορόιδα.
Από κοντά και το παιδί του λαού ο Αυτιάς, που χτίζει τριώροφη βίλλα και διαμαρτύρεται στους χαχόλους για την οικονομική κρίση.
Από κοντά και η αριστερή υφυπουργός Νταλάρα που χτίζει δυο τρεις ακόμα παραθαλάσσιες βίλες σε νησιά για να τις προσθέσει στα σχεδόν τριάντα ακίνητα που έχει.
Από κοντά και τα 6230 «φυσικά πρόσωπα» (ή επώνυμοι) που χρωστάνε πάνω από 150.000 στην εφορία (μόνο ένας χρωστάει 1,26 δις!).
Από κοντά και ο αριστερός (χα χα) Τσίπρας που κάνει αγκαλίτσες με τον καπιταλιστή Ομπάμα.
Από κοντά και ο Μητσοτάκης, πιστός ακόλουθος και υπηρέτης του Αγίου ΔΝΤ, που πάει στο Ισραήλ για να πάρει τις ευλογίες των Εβραίων, λες και το πατριδιστάν του δεν έχει προβλήματα για να κάτσει εδώ να τα λύσει (αλλά τα προβλήματα θα κοιτάμε ή πως θα πάρουμε την καρέκλα;).
Και εσείς φουκαράδες καταναλωτές πολιτικο-οικονομικού κουτόχορτου καθόσαστε απαθείς -σαν τα πρόβατα στο σφαγείο- και παρακολουθείτε απίστευτης κενότητας ενημερωτικές και οικονομικές εκπομπές, μπροστά στις οποίες το ανόητο ποδόσφαιρο και τα άθλια Χ-φάκτορ φαντάζουν άξια για νόμπελ λογοτεχνίας.
Ξέρετε γιατί κατέρρευσε κάποτε η διάσημη Βυζαντινή αυτοκρατορία; Γιατί όλοι έτρωγαν και έβαζαν φόρους. Να σας θυμίσω το «καπνικό» όπου κάθε καμινάδα που έβγαζε καπνό έπρεπε να πληρώνει φόρο στο διεφθαρμένο κράτος.
Κλείστε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, πετάξτε τις εφημερίδες και για μία και μοναδική στιγμή στην ανούσια ύπαρξή σας πάρτε μία βαθιά ανάσα. Μείνετε ακίνητοι και αμίλητοι και ακούστε την Μεγάλη Μητέρα σας. Θα σας μιλήσει μέσα από το θραύσμα του ανέμου στα φύλλα, το τιτίβισμα των πουλιών, τον παφλασμό της θάλασσας.
Ξέρετε τι θα σας πει;
Θα σας πει ότι από κτήσεως κόσμου πάντα μερικοί καταλήστευαν τους πολλούς, αλλά τελικά πήραν ότι και οι άλλοι: δύο μέτρα χώμα.
Θα σας πει να σταματήσετε να υποφέρετε ψυχολογικά με της ηλιθιότητες των ηλιθίων που μέσα σε άκρατο εγωισμό, λατρεύουν το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΓΩ, νομίζοντας ότι αξίζουν κάτι περισσότερο από όσο ένας κόκκος σκόνης μπροστά στο Ακτινοβόλο Άπειρο.
Θα σας πει επίσης ότι όσο και αν υποφέρετε σωματικά, όσο και να πεινάτε, να είσαστε άρρωστοι, να βρισκόσαστε πρόσφυγες στους δρόμους, να είσαστε κλεισμένοι σε μπουντρούμια, να πεθαίνετε στα πεδία των μαχών, κλπ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. Βαθιά στον ψυχισμό σας, θαμμένος κάτω από την ηλίθια πολιτικο-οικονομική ενασχόλησή σας, σκεπασμένος από την άμετρη λατρεία σας για το ΕΓΩ σας, βρίσκεται μία Οντότητα που μπορεί να ονομαστεί Πατέρας, Εσωτερικός Δικαστής, ή αν προτιμάτε Θεός. Πρόκειται για ένα Ον εκτός τόπου και χρόνου, εκτός κατανόησης, εκτός περιγραφής, Ένα Ον εκτός θρησκειών, ένα Ον το οποίο σας αφήνει ελεύθερους να διαλέξετε Αυτό ή τον Αυτιά. Και περιμένει ατάραχο και χαμογελαστό να πάψετε να ασχολείστε με τον κάθε Αυτιά.
Και τέλος θα σας πει επίσης ότι ή Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων (η οποία είναι πανάρχαια) δεν θέλει ούτε τα λεφτά σας, ούτε το σπίτι σας, ούτε καν τις ζωές σας. Αυτά τα έχει στο τσεπάκι της πριν ακόμα να γεννηθείτε. Εκείνο που θέλει είναι η ψυχή σας.
Και ένας Μεγάλος ‘Άνθρωπος είχε πει ότι δεν πρέπει να φοβάστε αυτούς που μπορούν να πάρουν την ζωή σας, αλλά εκείνους που μπορούν να πάρουν την ψυχή σας.
Εσείς όμως ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ την Νέα Τάξη, για τον απλούστατο λόγο ότι κανακεύει το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΕΓΩ.
Καημένοι καταναλωτές…
Το Δόγμα του Σοκ
Για να καταλάβουμε τα "παράλογα" που ζούμεi-Εκπαίδευση
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
- 9.725.097
Debtocracy/Χρεοκρατία όλο το ντοκυμαντερ
Catastroika
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΓΙΚΗ…
Στηρίξτε το αἰέν ἀριστεύειν
Δωρεάν σπόροι ελληνικών ποικιλιών
Ψάξτε θέματα στο αἰέν ἀριστεύειν
Συνεργάτες
Μεταλειτουργίες
Κορυφαῖα ἄρθρα
- Η αυτόχειρ Ελλάς
- Η άδηλος αναπνοή και η σημασία της.
- Το χαρέμι από αγόρια που είχε ο Σουλεϊμάν, θα μας το δείξουν τα κανάλια;
- ΑΙΣΧΡΑ μαθητικά βιβλία διδάσκονται στα σχολεία μας – Αυτή τη νεολαία επιθυμούν οι προδότες (βίντεο)
- ΑΡΓΥΡΗ ΕΦΤΑΛΙΩΤΗ : ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ
- Ικεμπάνα η ανθοδετική τέχνη της Ιαπωνίας.
- ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ
- Κοράνι: οι 150 (πιο) “θανάσιμες” σελίδες! Μετά απ’ αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες…
- Η Ελλάδα που χάνεται
- Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ, ΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ
Το χαμένο Video-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την καταστροφή της Σμύρνης!
ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
«Μπορείς να κλέψεις ένα άγαλμα, αλλά όχι την καταγωγή μου»
Τη χούντα δεν την υπακούς… Την ανατρέπεις!
Δεν είμαι το πρόβατό σας… Είμαι ο εχθρός σας
Μας έβαλε τα γυαλιά η Σουηδέζα
Τα γεγονότα που οδήγησαν στην εσχάτη προδοσία…
S.O.S. -Το δημογραφικό ζήτημα
Άρθρο Βόμβα: Ποιος είναι ο “ Γιώργος” Α. Παπανδρέου;
Παγκοσμιοποίηση – Η Νέα Τάξη Πραγμάτων
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!
Debtocracy/Χρεοκρατία όλο το ντοκυμαντερ
Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ GREEKLISH
Γιατί τα μέτρα ΓΑΠ το 2010 είναι ίδια με τα μέτρα Πινοσέτ το 1973;
Τί έλεγε ο Θουκυδίδης για περιόδους κρίσης όπως η σημερινή
ακολουθήστε το αἰέν ἀριστεύειν στο twitter
Ἐνημερώσεις Twitter
Tweets by aienaristeueinΤό banner του αἰέν ἀριστεύειν
Βάλτε το αἰέν ἀριστεύειν στο Blog σας
- αφορά τα άρθρα του ιστολογίου που ανήκουν στους συγγραφείς του αἰέν ἀριστεύειν και όχι φυσικά στις αναδημοσιεύσεις
Συγγραφεῖς
-
3lol
-
aaatosmihalis
-
Αυτό και το Άλλο
-
akiser1969
-
anarmodios
-
anteriotisedu
-
antinemecis
-
aristarhos
-
arxisintaktis
-
Bank Wars
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
-
MySatelite
-
EFENPRESS-NEWS ONLINE
-
endelehiablogspot
-
exomatiakaivlepo
-
filiavagiaka
-
filologos10
-
filvagiakayahoogr
-
isaak56
-
kalikantzaros
-
kokisat
-
kynorodi
-
Vag
-
nadichris
-
netakias.com
-
netherite
-
papailias
-
Γιάννης Πρεβενιός
-
saktsak
-
sanejoker
-
scorpios814
-
seekandfound
-
S
-
Αβερράνδος
-
tgoulas
-
thivapost
-
UDemand
-
vangelisk68
-
xristosladas
-
Πρόσφατα Σχόλια
aris στὸ Ελλάδα, Έλληνες και ανθελληνικ… Headnews.gr στὸ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ και νεοταξικό … Έλληνες, ο αυτοκατασ… στὸ Έλληνες, ο αυτοκαταστροφικός λ… aaatosmihalis στὸ Ο πανέμορφος πολιτισμός Hera M στὸ Ο πανέμορφος πολιτισμός Hera M στὸ Ο πανέμορφος πολιτισμός Hera M στὸ Πολυπολιτισμική εξυπηρέτηση Hera M στὸ Το ζωικό βασίλειο των ανθ… aaatosmihalis στὸ Το ζωικό βασίλειο των ανθ… Hera M στὸ Το ζωικό βασίλειο των ανθ… Hera M στὸ Η φυλακή του ελέφαντα [συ… aaatosmihalis στὸ Η φυλακή του ελέφαντα [συ… Hera M στὸ Η φυλακή του ελέφαντα [συ… Hera M στὸ Γνωμικά [ο φόβος της κολά… Hera M στὸ Η σιωπηλή σφαγή του ηλεκτρομαγ… Ἀρχεῖα
Πρόσφατα Άρθρα
Επικοινωνία – Αποστολή Άρθρων
Το αἰέν ἀριστεύειν είναι ανοιχτό σε όλους. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημοσιεύσουμε τα άρθρα σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας-
Join 13.550 other subscribers
-