Ανίκητο Τέρας


Αγοράζεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο και κατά την παραλαβή του βλέπεις αντί να σου δίνουν την γνωστή «άδεια κυκλοφορίας»  σου δίνουν ένα χαρτί απλό τυπωμένο από υπολογιστή, και όχι τη γνωστή πράσινη άδεια όπως όλοι τη γνωρίζουμε.

Με το που παίρνεις στα χέρια σου αυτό το χαρτί, αρχίζεις να αγωνιάς, πότε θα αρχίζει να ξεθωριάζει η εκτύπωση και θα αρχίσεις να «ψάχνεσαι».

Μαθαίνεις ότι μπορείς να πας στο Διεύθυνση Συγκοινωνιών, να παραδώσεις την πρόχειρη άδεια για να σου εκδώσουν την κανονική.

Πηγαίνεις στη παραπάνω Διεύθυνση Συγκοινωνιών, και αρχίζεις να βλαστημάς βλέποντας μια ατέλειωτη ουρά στο συγκεκριμένο γραφείο, με αποτέλεσμα να χάνεις την ώρα σου, με ορθοστασία και ταλαιπωρία.

Και το ερώτημα: Αφού η έκδοση της αδείας κυκλοφορίας είναι υποχρέωση του Υπουργείου Μεταφορών και αφού όλα τα στοιχεία του κατόχου του αυτοκινήτου τα έχει το Υπουργείο, γιατί δεν στέλνει ταχυδρομικά την άδεια στα σπίτια των κατόχων παρά τους υποχρεώνει σ αυτή την ταλαιπωρία;;;;; Τι πιο απλό;;;

Τόσο δύσκολο είναι;;;; Ή μήπως δεν περισσεύει λίγο μυαλό (αν υπάρχει) για να σκεφτούν λίγο πρακτικά οι διάφοροι ανευθυνοϋπεύθυνοι «μανδαρίνοι» που αρέσκονται να ενθρονίζονται σε καρέκλες δημοσίου για να πληρώνονται χωρίς να σκέπτονται;;;

Απέθαντο τέρας η γραφειοκρατία!!!!!!!!!!!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ανίκητο Τέρας

 1. Ὁ/ἡ Sakis γράφει:

  Μέχρι τώρα είχε υποχρέωση να την δίνει η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων μαζί με το αυτοκίνητο, είναι πληρωμένη απο τον αγοραστή έτσι και αλλιώς. Για οικονομία κατεθέτουν τα πάντα ηλεκτρονικά εκτυπώνουν ένα χαρτί ,και δεν πάνε να παραλάβουν την άδεια. Αυτοί το φορτώνουν στους πελάτες.
  Κάποια σημαντικά έγγραφα όπως άδειες κυκλοφορίας, ταυτότητες διαβατήρια κλπ τα παραλαμβάνεις ο ίδιος αυτοπροσώπως, δεν στέλνονται ταχυδρομικά. Η αντιπροσωπίες έχουν την εξουσιοδότηση να την παραλάβουν αλλά κάνουν τον κινέζο. ΑΠΛΑ.
  Να είστε σίγουροι απο την άλλη ότι όλοι αυτοί που τους χαρακτηρίζετε έτσι απλά, θα προτιμούσαν να μήν ακούν το μακρύ και το κοντό του κάθε πολίτη, έχει δεν έχει δίκιο, αλλά να είναι όλα άψογα οργανωμένα και αυτοί να ασχολούνται με πιο ουσιώδη θέματα απο το να μαλώνουν με τον καθένα.
  Όσο για το λόγο που υπάρχει η γραφειοκρατία είναι πολύ σοβαρό θέμα για να το ανα-λύσουμε εδώ.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.