Διαβάζω στις εφημερίδες:
Εγκρίθηκαν από το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, κατά τη συνεδρίαση της 20ης Ιανουαρίου 2017, οι ελεγμένες από τους Ορκωτούς Ελεγκτές Οικονομικές Καταστάσεις της Τράπεζας για τη χρήση που έληξε στις 31/12/2016.
Τα καθαρά έσοδα της χρήσης 2016 ανήλθαν σε 1.728,5 εκατ. ευρώ, ενώ τα έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των προβλέψεων, σε 636,2 εκατ. ευρώ.
Τα κέρδη της τράπεζας στη χρήση 2016 ανήλθαν σε 1.092,3 εκατομμύρια ευρώ!!!!!!
Με λίγα λόγια, μέσα στην κρίση, ενώ βουλιάζουν τα πάντα, οι επιχειρήσεις φεύγουν, η ανεργία αγγίζει το 25%, και οι Έλληνες συρρέουν σε κατοχικά συσσίτια, η «καλή κ’ αγαθή» τράπεζα είχε κέρδη πάνω από ένα δις ευρώ. Φανταστείτε τι κέρδη πρέπει να είχαν όλες μαζί οι τράπεζες, τις οποίες σε λίγο θα μας βάλουν (να το δείτε) να τις ξαναστηρίξουμε για να μην φαλιρίσουν!
Α ρε κορόιδα πρόβατα/ψηφοφόροι/υποστηρικτές κομμάτων/καταναλωτές κινητών τι φούμαρα σας πουλάνε για μεταξωτές κορδέλες…
Μα,γιατι τοση εκπληξη! Ο Στουρναρας-με τ ονομα-ειναι επικεφαλης. Δεν ειναι φυσικο,ο,τι πιανει να γινεται χρυσαφι; Τωρα,αν συμβαινει να το καρπωνεται(-ονται)με μια παρεουλα,ε , ενταξει,ας μη γινουμε και γυφτουλες…Τοσο αγωνα κανουν να μας πεισουν,να μην εχουν κι ενα διαφορο;
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει
Καλά δεν ασχολούμαστε με μερικά ψωρο-δις. Την γενική εικόνα μεταφέρω…
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει
Καλημέρα κύριε Μιχάλη!
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει
Καλημέρα επίσης. αν και με τα παγκοσμίως τεκταινόμενα μάλλον “κακημέρα” θα έπρεπε να λέμε, αφού τα πράγματα πάνε μονίμως από το κακό στο χειρότερο.
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει