Ποιος οργάνωσε το πραξικόπημα στη Τουρκία;


Δεν χρειάζεται να ψάχνει κανείς για το ποιος οργάνωσε το πραξικόπημα στη Τουρκία.
Η απάντηση είναι πολύ απλή.
Το ερώτημα είναι ποιος είχε συμφέρον να το κάνει, χωρίς να διακινδυνεύσει;
Η απάντηση είναι τόσο απλή, όσο και το “αυγό του Κολόμβου”.
Το πραξικόπημα το οργάνωσε ο Ερντογάν, μαζί με πολύ έμπιστα στελέχη των ΕΔ και της ΜΙΤ.
Φρόντισε να κινηθούν ορισμένες μονάδες με εντολές πού πήραν από τους εξαπατημένους διοικητές τους, που πίστεψαν ότι η όλη ιστορία αποσκοπούσε στην ανατροπή του Ερντογάν, αλλά στη πραγματικότητα χρησιμοποιήθηκαν από τον ίδιο για να του λύσουν τα χέρια και να του δώσουν δικαιολογία για μαζικές εκκαθαρίσεις τόσο στις ΕΔ όσο και σε όλους τους φορείς κρατικούς και ιδιωτικούς, ώστε να προετοιμαστεί το κατάλληλο κλίμα για άνετη επικράτησή του σε “δημοψήφισμα” – με όλους τους βασικούς του αντιπάλους κατά χιλιάδες στις φυλακές.

Όλες οι “πραξικοπηματικές” στρατιωτικές επιχειρήσεις ήσαν έτσι οργανωμένες ώστε να αποτύχουν, όπως και η επιχείρηση για τη δολοφονία του, που ο ίδιος …κατά τύχη είχε αποχωρήσει από το συγκεκριμένο σημείο, νωρίτερα και δεν τον βρήκαν οι κομάντος!

Ένα σατανικό σχέδιο που μόνο ένα αρρωστημένο ναζιστικό μυαλό, σαν του Ερντογάν- μπορούσε να σκεφτεί.

Τώρα θέλει να επαναφέρει τη ποινή του θανάτου για να τρομοκρατήσει όσους διαφωνούν αλλά και να ξεφορτωθεί όσους ξέρουν κάτι για το “πραξικόπημα” .

Εξ άλλου, το σατανικό σχέδιό του, αποκαλύπτεται και από το γεγονός ότι είχε έτοιμες καταστάσεις με χιλιάδες ονόματα στρατιωτικών και των τριών όπλων, δημοσίων υπαλλήλων, δημοσιογράφων και απλών πολιτών , τους οποίος συνέλαβε και φυλάκισε μέσα σε 24 ώρες από την εκδήλώση του “πραξικοπήματος”.

Έτσι βρέθηκαν- το βράδυ του “πραξικοπήματος”- να κακοποιούνται και να δολοφονούνται αθώοι και άσχετοι στρατιώτες, από οργανωμένους οπαδούς του Ερντογάν, που “συμμετείχαν” στο “πραξικόπημα” πιστεύοντας- όπως τους είχαν πεί- ΄’οτι επρόκειτο για νυχτερινή άσκηση!

Η ιστορία ότι δήθεν κινδύνευσε ο ίδιος να συλληφθεί ή να σκοτωθεί είναι μία ακόμα πράξη του θεατρικού έργου που ο ίδιος μαζί με τους στενούς του συνεργάτες σκηνοθέτησε.

Φυσικά για να δικαιολογήσει το ψευτοπραξικόπημα, το φόρτωσε στον…Γκιουλέν του οποίου μάλιστα ζήτησε και την έκδοση από τις ΗΠΑ με την ελπίδα ότι θα το “ετρωγαν” οι ΗΠΑ και θα του τον παρέδιδαν “πεσκέσι” για να τον βγάλει από τη μέση και να μείνει χωρίς κανέναν αντίπαλο, ώστε κερδίζοντας και το δημοψήφισμα να καταστεί ισόβιος απόλυτος άρχων…ισόθεος, ικανοποιώντας έτσι της παρανοϊκές του φιλοδοξίες. (Με ένα σμπάρο δυο τριγόνια)

Ευχόμαστε οι Τούρκοι να καταλάβουν το παιχνίδι του και να τον “στείλουν” σαν τον  πρωθυπουργό Ali Adnan Ertekin Menderes (17-9-1961), διαφορετικά ή θα τον έχουν στο κεφάλι τους για πολλές δεκαετίες ή θα δουν τη χώρα τους να γίνεται κωμόπολη…!

Efenpress

http://www.efenpress.gr/

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.