Η επιστήμη που μας κρύβουν (γονίδια)


Διαβάζω στο βιβλίο «Babylon’s banksters. The alchemy of deep physics. High finance and ancient religion» (που μεταφράζεται περίπου: Οι ληστές-τραπεζίτες της Βαβυλώνας. Η αλχημεία της αναπτυγμένης φυσικής. Οικονομική και αρχαία θρησκεία), την εξής ενδιαφέρουσα παράγραφο:
«Οι ερευνητές Glen Yeadon και John Hawkins λένε ότι υπάρχει μια κρυφή σχέση ανάμεσα στο Πρόγραμμα Ανθρώπινου Γονιδιώματος και στο κρυφό χέρι της αγγλο-αμερικανικής διεθνούς τάξης των banksters (συνδυασμός του bank και του gangsters, δηλαδή τραπεζίτες-εγκληματίες), και μια βαθύτερη σχέση με το αμερικανικό κίνημα ευγονικής και τις δικές του λευκές και ρατσιστικές προεκτάσεις:
«Επί του παρόντος, το Cold Spring Harbor Laboratory είναι ηγέτης στο έργο ανθρώπινου γονιδιώματος. Ενώ το έργο του γονιδιώματος αναμφίβολα θα προσφέρει πολλές μελλοντικές ιατρικές παροχές, θα μπορούσε εξίσου να παρέχει όπλα μαζικής καταστροφής, όπως βιολογικά όπλα ή ακόμη περισσότερο γονιδίωμα βιολογικά όπλα κατά συγκεκριμένου γονιδιώματος. Η «δεξαμενή σκέψης» PNAC (Σχέδιο για τον Νέο Αμερικανικό Αιώνα) θεωρεί τα «ειδικά όπλα γονιδίωματος» ως πολιτικώς χρήσιμα εργαλεία. Η PNAC χρησίμευε ως πρότυπο δράσης για την κυβέρνηση του George W. Bush, αφού πολλά μέλη της συνδέονταν στενά με την PNAC.
Με την αδιαφορία της κυβέρνησης Μπους για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την απαγόρευση των πυρηνικών δοκιμών, είναι αιτία συναγερμού το να ανακαλύψουμε ότι το ινστιτούτο έρευνας της γενετικής Cold Spring Harbor ελέγχεται σταθερά από τις ίδιες οικογένειες που συμμετέχουν στο αμερικανικό κίνημα ευγονικής. Οι διευθυντές William Gerry και Allen Dulles Jebsen είναι οι εγγονοί του Averill Harriman και του Allen Dulles, αντίστοιχα. Όταν τέτοιες έρευνες και ινστιτούτα βρίσκονται υπό τον έλεγχο οικογενειών όπως οι Μπους και οι Ροκφέλερ, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μοντέρνα όπλα γενοκτονίας».

Εσείς τί καταλάβατε;
Εγώ, το πρώτο που κατάλαβα είναι ότι η γενετική έχει αρχίσει να φτάνει σε τέτοια επίπεδα ώστε προγραμματίζεται η κατασκευή ιών οι οποίοι θα μπορούν να επιτίθενται σε επιλεγμένα γονιδιώματα. Για παράδειγμα ένας ιός χολέρας ειδικά για Ρώσους, ή Μεξικανούς, ή Κινέζους, ή Γάλλους, ή Σενεγαλέζους, ή κλπ, κλπ, κλπ.
Το δεύτερο που κατάλαβα είναι ότι δεν πρέπει να παραξενευόμαστε για τις πολύ συχνές «επιδημίες» γρίπης που χτυπάνε τις ανθρώπινες μάζες τα τελευταία χρόνια. Κάποτε ακούγαμε για μία «εποχιακή γρίπη» και τέλος. Τώρα ακούμε για τρεις ή και τέσσερις «επιδημίες» μέσα σε έναν χρόνο. Οι «επιδημίες» αυτές έχουν καλά εισπρακτικά αποτελέσματα για τις πολυεθνικές και επίσης δωρεάν επιδημιολογικές μελέτες από τους τεράστιους αριθμούς αρρώστων.
Και δράττομαι της ευκαιρίας να υπενθυμίσω ότι πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η δημιουργία «ημισυνθετικού ιού» στο εργαστήριο. Πράγμα που σημαίνει ότι αυτό επιτεύχθηκε πριν μερικά χρόνια, τώρα είναι «επιβεβαιωμένη εφεύρεση», και οι επιστήμονες βρίσκονται ήδη βαθιά χωμένοι στην έρευνα για έναν πλήρως συνθετικό ιό.
Και ΦΥΣΙΚΑ όλα αυτά παραμένουν βαθιά κρυμμένα στα συρτάρια των ΜΜΕ, σκεπασμένα από τόνους ανούσιων ειδήσεων για πολιτική, ηθοποιούς και αενάως ανακυκλούμενες σαχλαμάρες.

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών καὶ σημειώθηκε ὡς , , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.