ΞΙΝΑ  ΣΤΑΦΥΛΙΑ


Ως “περσινά ξινά σταφύλια” χαρακτήρισε υπουργικό στέλεχος της κυβέρνησης την εξαγγελθείσα κατάργηση του ΕΝΦΙΑ από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έγινε όπως δεν έγιναν και όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες (περί κατώτατου μισθού 751€, μη εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, χορήγησης 13ης σύνταξης κ.α.) αφού πήραν την εξουσία στα χέρια τους.

Τώρα πάλι εν όψη και της επικείμενης ΔΕΘ που κάτι θα πρέπει να εξαγγείλει ο ΠΘ, κάτι να τάξει στους ιθαγενείς αυτού του τόπου ως συνήθως για να δικαιολογηθεί και ο πατροπαράδοτος “θεσμός” των υποσχετικών της ΔΕΘ.

Ξεκίνησε λοιπόν η προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα “κλίμα εμπιστοσύνης” και προσμονής με πολύπλευρες επαφές όπως αυτή στην επένδυση της “ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ” στον Ασπρόπυργο, η εξαγγελία των εγκαινίων της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, εξαγγελία μερικών χιλιάδων διορισμών στο Δημόσιο, επαφές με “καλαμπουράκια” με τους νέους για “καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες”, επαφές με Τράπεζες και εκπροσώπους επιχειρηματικών φορέων κ.α.

Τι να υποθέσουμε μετά απ όλα αυτά;;;

Ότι στο βάθος αρχίζει να γίνεται ορατή η διενέργεια εκλογών και πρέπει να βελτιωθεί το κατάλληλο “προφίλ” που θα τραβήξει την προτίμηση των ψηφοφόρων;;;

Ότι και οι τρέχουσες εξαγγελίες που ως συνήθως σίγουρα δεν θα πραγματοποιηθούν θα χαρακτηρισθούν αργότερα από κάποιο κυβερνητικό στέλεχος με τη σειρά τους ως “περσινά ξινά σταφύλια” και θα πάμε για άλλα δολώματα;;;;;

Έχουμε και το φαινόμενο των τηλεπαραθύρων, όπου βλέπουμε τα συριζαίικα στελεχάκια να προσπαθούν να υπερασπιστούν τις επιλογές του κόμματος τους με κάθε τρόπο, φωνασκούντες και αφρίζοντας με επιχειρήματα από αστεία μέχρι εκνευριστικά γελοία, ενώ στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν και τσοντάρουν κάποιοι δημοσιογράφοι “φίλα προσκείμενοι”, με την προσδοκία να εξασφαλίσουν και αυτοί κάποια “καρεκλίτσα” ή έστω ένα μικρό “σκαμπό” για επιβράβευση.

Σήμερα ανακοινώθηκαν αποτελέσματα ελέγχων από το ΣΔΟΕ για εντοπισμό αδήλωτων εισοδημάτων όπου μεταξύ των μπουμπουκιών υπάρχει και δημοσιογράφος με κρυφά εισοδήματα 500.000€.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι όπως δήλωσε ευθαρσώς ακόμα και ο ίδιος ο ΠΘ είναι ψεύτες (και όχι κλέφτες) και όπως είναι γνωστό και λέει και η λαϊκή σοφία “ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται”.

Ακόμα, καλό θα είναι να έχουμε(νε) κατά νου και την ιστορία με τον ψεύτη βοσκό.

Καλό μήνα σε όλους!!!!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.