Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ ΒΛΑΧΟΠΕΤΡΟΥ


ΠΕΤΡΟΣ-ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.png

Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ ΒΛΑΧΟΠΕΤΡΟΥ

του Γιάννη Μοίρα

(ο οποίος στο βίντεο αυτό https://www.youtube.com/watch?time_continue=99&v=j2EtiMZKHW4 και συγκεκριμένα στο 1’30” διατείνεται πως μας …”ξεβλάχεψε”)

Είναι αλήθεια ότι ο Bλαχοπέτρος. με το ΚΛΙΚ, το Nitro, τα ραδιόφωνα, τη μεταμεσονύχτια τηλεβαρβατίλα και φυσικά με τις πολιτικές πλάτες και το επιχειρηματικό σπρώξιμο από το χειρότερο -καθεστωτικό- κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, έβαλε κάθε χλιμίντζουρα Ελληναρά στο τριπάκι της Ψαρούς, του Rolex, του limo 4Χ4, της μπουζουκογαρδένιας, της λούφας και παραλλαγής, του γαμώ και δέρνω και του μέχρι τρεις θεωρείται σχέση. Στον Σημιτο-εκσυχρονισμό του ζω και κάνω γούστα με δανεικά και του ¨”μαζί τα φάγαμε”. Αν θέλαμε να βάλουμε την κρίση όχι τόσο της Οικονομίας, αλλά κυρίως της Κοινωνίας, του Δημόσιου Ήθους και της κοινής Ηθικής μέσα σε μία κορνίζα, η φωτογραφία του Βλαχοπέτρου ήταν μία από τις επικρατέστερες να διαλέξουμε να φιλοξενείται μέσα σε αυτήν.

netakias.com

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.