Γκαιμπελικές μέθοδοι


Μπορεί ο περιβόητος  Γιόζεφ Γκαίμπελς ο χαρακτηριζόμενος και ως “ο σκοτεινός μέτρ της προπαγάνδας” να εκτελέσθηκε  την 1η Μαΐου του 1945, μαζί με τη γυναίκα του, αφού εκείνη έχει δηλητηριάσει τα 6 παιδιά τους και μάλιστα διατάζοντας οι ίδιοι τους άντρες της φρουράς τους να τους εκτελέσουν, όμως οι μέθοδοί του λειτουργούν ακόμα όχι μόνο από τους ομοϊδεάτες τους, αλλά και από τους υποτιθέμενους ιδεολογικούς του αντιπάλους.

Συγκεκριμένα:

Η ΠΦΑ κυβέρνηση κυκλοφόρησε μια λίστα “προσωπικοτήτων από τον χώρο της πολιτικής, της διανόησης και της τέχνης”, που όπως αναφέρεται υπογράφουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντας την “ιστορική και έντιμη Συμφωνία «που εξασφαλίζει το μέλλον των λαών των δύο χωρών αλλά και της Βαλκανικής γειτονιάς μας με ειρήνη, αλληλεγγύη και συνανάπτυξη”.

Όμως  ήδη δύο άνθρωποι της τέχνης, η Νένα Βενετσάνου καθώς και ο ζωγράφος, σκηνογράφος και συγγραφέας Κυριάκος Κατζουράκης με αναρτήσεις τους καταγγέλλουν ότι ουδέποτε έδωσαν την συγκατάθεσή τους να συμπεριληφθούν τα ονόματά τους σ αυτή τη λίστα.

Κατά πως φαίνεται το σύστημα που εφάρμοσαν τα χαλκεία του Μαξίμου ή του κόμματος που εξουσιάζει, έστειλαν ένα e-mail στους αναφερόμενους πολίτες της διανόησης και της τέχνης, ζητώντας τους να τοποθετηθούν εγκρίνοντας τη συμφωνία με την υπογραφή τους στο  e-mail.

Παράλληλα, θεώρησαν αυθαίρετα δεδομένη την έγκριση αυτών, και για να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες βγάλανε το φιρμάνι ότι όλοι όσοι αναφέρονται στη λίστα επιδοκιμάζουν τη συμφωνία των Πρεσπών, άρα κακώς διαμαρτύρονται όσοι έχουν αντίθετη γνώμη.

Ήδη οι δύο προαναφερόμενοι εκδήλωσαν την αντίθεσή τους και διαψεύδουν την παραπλανητική ενέργεια των ΠΦΑριστερών.

Να δούμε πόσοι ακόμα θα ακολουθήσουν.

Υ.Γ. Οι καιροί είναι πονηροί, οι εκλογές καθώς φαίνεται είναι κοντά, κλείνουμε αυτιά και προσέχουμε από που ενημερωνόμαστε. Αυτοί που έχουνε καθίσει στο σβέρκο μας δεν θέλουν με τίποτα να αποχωριστούν τις καρέκλες τους. Γι αυτό προσοχή.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.