Αυτή είναι η πλαστή αξονική τομογραφία του Φλώρου – Τι λέει η γιατρός που την υπέγραψε


Αυτή είναι η πλαστή αξονική τομογραφία του Φλώρου – Τι λέει η γιατρός που την υπέγραψε

ΣΧΕΤΙΚΟ: Μετά την αποκάλυψη του κύριου Μάκη Βορίδη ότι ήταν δικηγόρος του Φλώρου της Ενέργκα εως ότου έγινε υπουργός οπότε και αναγκαστικά παραιτήθηκε, προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα.

Δύο νέα ντοκουμέντα έρχονται στη δημοσιότητα που αφορούν στην αξονική τομογραφία της ιδιωτικής κλινικής, την αυθεντική αξονική που ανήκει σε 85χρονο ασθενή με το όνομα Αριστείδης Φλώρος και την υπέγραψε ο επιμελητής ιατρός της κλινικής.

Το υπογράφει πνευμονολόγος γιατρός που το συγκεκριμένο διάστημα εργαζόταν στην κλινική Παναγία Οδηγήτρια. Η πνευμονολόγος που η υπογραφή της υπάρχει πάνω στην αξονική τομογραφία του κρατούμενου Φλώρου, τονίζει πως “με εξαπάτησαν, ποτέ δεν έβαλα την υπογραφή μου σε εξέταση του κρατούμενου Αριστείδη Φλώρου. Κάποιος την πλαστογράφησε”.

Επισημαίνει, μιλώντας στον Alpha, ότι η υπογραφή μοιάζει με δική της αλλά επιμένει ότι δεν έχει δει ποτέ το έγγραφο και σημειώνει ότι ποτέ δεν είδε τον κρατούμενο Φλώρο.

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.