ΤΟΥΜΠΑ της Μαρίας Σπυράκη μέσα στην Βουλή των Σκοπιανών όπου αποδέχθηκε το «Βόρεια Μακεδονία»!


ΜΑΡΙΑ-ΣΠΥΡΑΚΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος αποκάλυψε στην ΔΕΘ, οτι δέχεται το Βόρεια Μακεδονιά, διότι είναι…ρεαλιστής, και η Μαρία Σπυράκη (που φιλοδοξεί να είναι και υποψήφια στη Θεσσαλονίκη) επί της ουσίας χάρισε το όνομα της «Μακεδονίας» μέσα στη Βουλή των Σκοπίων…

…αποδεχόμενη τη σύνθετη ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» και αρκούμενη να δηλώσει μόνο: «Ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζω ότι στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζουμε την ύπαρξη μακεδονικής εθνικότητας και της μακεδονικής γλώσσας».

Στο τέλος πρόσθεσε μόνον πως είναι από τη Μακεδονία και «δηλώνω ξεκάθαρα πως δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών στην Ελληνική Βουλή» για το προσχήματα.

Η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. βρέθηκε χθες στη Βουλή των Σκοπίων, όπου συνεδρίασε η μεικτή διακοινοβουλευτική επιτροπή Ευρωπαϊκής Ενωσης και ΠΓΔΜ.

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.