Η χειρότερη ομάδα του πλανήτη


Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί ποια μπορεί να είναι η χειρότερη ομάδα του κόσμου. Ποια έχει τη χειρότερη στατιστική στον πλανήτη σε βάθος χρόνου. Την απάντηση έχει η (IFHHS).

Απόψε θα μάθουμε ποια είναι ιστορικά η χειρότερη ομάδα του κόσμου σύμφωνα με τη Διεθνή Επιτροπή Στατιστικής και Ιστορίας του Ποδοσφαίρου. Αυτή η ομάδα, λοιπόν, βρίσκεται στην Βραζιλία και είναι η Ibis.

Η Ibis Sport Club, όπως είναι το πλήρες όνομά της, παραμένει ιστορικά η χειρότερη ομάδα του πλανήτη και η ομάδα με τα χειρότερα στατιστικά. Μάλιστα οι κάτοικοι της πόλης Περναμπούκο όπου εδρεύει είναι περήφανοι για το συγκεκριμένο… κατόρθωμα και η διοίκηση φρόντισε να το ράψει και στην μπλούζα. Συμμετέχει στο Τορνέο Ινισάλ, που είναι η τελευταία κατηγορία της Βραζιλίας και φυσικά ποτέ δεν έχει παλέψει για την άνοδο. Μάλιστα οι οπαδοί πανηγυρίζουν όταν χάνει και όχι όταν παλεύει για τη νίκη.

Μάθε  στη συνέχεια τα… τραγικά κατορθώματα της χειρότερης ομάδας του πλανήτη

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.