Όταν το ball boy σκόραρε


Πολλοί πιτσιρικάδες έχουν όνειρο να βρεθούν σε κάποιο μεγάλο γήπεδο ως ball boys απλά για να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους και έναν σπουδαίο αγώνα μέσα από το χορτάρι. Σε πολλές περιπτώσεις όμως έχουμε δει να λειτουργούν παρορμητικά και να έχουν ενεργό ρόλο σε μια αναμέτρηση.

Σε πολλές περιπτώσεις όμως έχουμε δει να λειτουργούν παρορμητικά και να έχουν ενεργό ρόλο σε μια αναμέτρηση. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένα ball boy έχει ορμήξει σε κάποιον σκόρερ να πανηγυρίσουν μαζί ή έχει καθυστερήσει να δώσει την μπάλα όταν η ομάδα του κερδίζει. Τι γίνεται όμως αν έχει ενεργό ρόλο σε μια αναμέτρηση και πολύ περισσότερο αν σκοράρει και το γκολ μετρήσει;

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στην ιστορία του ποδοσφαίρου υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιο ball boy έχει διώξει μια μπάλα μακριά ή έχει σταματήσει μια επίθεση αντιπάλου. Στην Βραζιλία, όμως, τον Σεπτέμβριο του 2006 συνέβη κάτι για πρώτη φορά στα χρονικά.

Μάθε ποιος είναι ο μοναδικός αγώνας που σκόραρε ball boy και το γκολ μέτρησε κανονικά

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.