Εδώ και 9 χρόνια το Ολυμπία έχει αποκαλύψει το μέγα σκάνδαλο του C4i που συνδέεται με τις υποκλοπές και το παρακράτος Παπανδρέου – Σημίτη. Επιτέλους, η ώρα της δικαιοσύνης.


Εδώ και 9 χρόνια το Ολυμπία έχει αποκαλύψει το μέγα σκάνδαλο του C4i που συνδέεται με τις υποκλοπές και το παρακράτος Παπανδρέου – Σημίτη. Επιτέλους, η ώρα της δικαιοσύνης

 
REAL-ΚΩΣΤΑΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ
 

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΛΜΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι πλέον στην τελική ευθεία διερεύνησης αφού ταυτοποιήθηκαν και οι φυσικοί αυτουργοί. Σε αντίθεση με το σχέδιο Πυθία όπου η δικαιοσύνη συνεχίζει την διερεύνηση της αναμφισβήτητης πλέον υπόθεσης, αλλά και τα απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ όπου η ΠΑΣΟΚική μπόχα ήλθε στην επιφάνεια μετά την ΠΑΣΟΚική αλληλοσφαγή, η υπόθεση των υποκλοπών έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς ούτε η Αμερικάνική πρεσβεία αμφισβητεί πλέον την εμπλοκή στελεχών της. 

Η υπόθεση των υποκλοπών λοιπόν δεν είναι μία απλή υπόθεση διακρατικής κατασκοπείας αλλά ένα απίστευτο επιχειρηματικό – πολιτικό σκάνδαλο με την συμμετοχή ονομάτων “υπεράνω υποψίας” από την πολιτική και τον επιχειρηματικό κόσμο με σκοπό την ληστεία του Ελληνικού δημοσίου και μεθοδεύσεις που θα ζήλευαν μαζί η μαφία και οι πλέον βρώμικες μυστικές υπηρεσίες.

Οι Αμερικανοί που καρατόμησαν με πρωτοφανή τρόπο για τα διπλωματικά δεδομένα τον πολιτικό προϊστάμενο των υποκλοπών, Τόμας Μίλερ, παραδέχτηκαν ουσιαστικά την εμπλοκή τους και την χρησιμοποίηση της πρεσβείας για την εξυπηρέτηση άνομων συμφερόντων. Ο τ. πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τόμας Μίλερ είναι πράγματι ο πρωταγωνιστής και βασικό μέλος της συμμορίας των υποκλοπών. Την συμμορία που έστησε το σκάνδαλο C4i.

Διότι ο λόγος που στήθηκε όλο το σχέδιο των υποκλοπών δεν ήταν άλλος από την προώθηση του συστήματος C4i, με πρόσχημα την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων! Είναι αδύνατον να οργανωνόταν τέτοιο σχέδιο από μία πρεσβεία χωρίς να το γνωρίζει ο πολιτικός προϊστάμενος της. Φυσικά ο κύριος Μίλερ όχι μόνον το γνώριζε αλλά ήταν ο βασικός μοχλός εκβιασμού για να υποχρεωθεί η κυβέρνηση Καραμανλή να δεχθεί να υλοποιήσει την σύμβαση του φαύλου Σημίτη, υπό την απειλή της μη έλευσης της Αμερικάνικης Ολυμπιακής ομάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, με δικαιολογία το θέμα της ασφάλειας! Γεγονός που θα τίναζε την διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων στον αέρα…

Ναι, ο κύριος Τόμας Μίλερ εκβίαζε ανοιχτά την κυβέρνηση Καραμανλή προκειμένου να παραλάβει ένα άχρηστο – όπως αποδείχθηκε – σύστημα, υλοποιώντας την σύμβαση Σημίτη. Είναι καιρός πλέον να μιλήσουν οι υπουργοί που δέχθηκαν τις επισκέψεις και τις νουθεσίες Μίλερ και να καταθέσουν στην δικαιοσύνη. Ειδικά τώρα που οι ΗΠΑ τον έχουν αποκηρύξει.

Ο Μίλερ λοιπόν, προωθούσε μανιωδώς το C4i της SAIC σε συνεργασία με τον Χριστοφοράκο. Ο Σημίτης φυσικά είχε αποδεχθεί την εμετική σύμβαση, αλλά ουδείς εγνώριζε τι θα έκανε η κυβέρνηση Καραμανλή. Έτσι, οργανώνεται το σχέδιο παρακολούθησης των στελεχών της κυβέρνησης μαζί με υποτιθέμενους “αντιτρομοκρατικούς” στόχους προκειμένου να δικαιολογήσει ο Μίλερ την έναρξη της επιχείρησης. Πραγματικός στόχος φυσικά δεν ήταν ο Μοχάμεντ Αμπού αλλά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και οι συναρμόδιοι υπουργοί που θα αποφάσιζαν την παραλαβή ή όχι του συστήματος. 10 Αυγούστου του 2004 τα τηλέφωνα σκιές πάνω στα στελέχη της κυβέρνησης ήταν σε πλήρη λειτουργία και συγχρόνως ο Μίλερ έδινε τα ρέστα του στον εκβιασμό κατά της κυβέρνησης για να επισπεύσει τις εξελίξεις και να κάμψει τις αντιδράσεις. Το πολιτικό κόστος άλλωστε για την νέα τότε κυβέρνηση θα ήταν κολοσσιαίο σε περίπτωση που όντως οι ΗΠΑ απείχαν από τους Ολυμπιακούς. Έτσι, τα μέλη της συμμορίας ήθελαν να γνωρίζουν ποιές οι προθέσεις των υπουργών και του ίδιου του πρωθυπουργού έναντι του συστήματος προκειμένου να δομούν την στρατηγική πιέσεων.

Ο Χριστοφοράκος ήταν βασικός μοχλός του πρότζεκτ και τα ραντεβού γίνονταν στην “Μεγάλη Βρετάνια” συμφερόντων Λασκαρίδη. Την ΛΑΜΨΑ ΑΕ δηλαδή, η οποία ενέταξε τον Τόμας Μίλερ στο ΔΣ της μετά τον διωγμό του από το διπλωματικό σώμα των ΗΠΑ, παρέα με ποιόν νομίζετε; Μα φυσικά τον αδελφό του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκο Παπανδρέου!

Ναι, ο Λασκαρίδης, στενός φίλος του Χριστοφοράκου, σπίτωσε τον συνεργό Μίλερ στο ίδιο ΔΣ με τον Νίκο Παπανδρέου, την εποχή μάλιστα που δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ έφευγαν προς Παναμά με αποφάσεις εκείνου του συγκεκριμένου ΔΣ! Μιλάμε για το 2008 όταν το σκάνδαλο Siemens είχε σκάσει και το χρήμα έφευγε σαν τρελό από την Ελλάδα παρέα με τους Χριστοφοράκους.

Ποιός ήταν ο αντιπρόσωπος της SAIC στην Ελλάδα; Ο κύριος Γιώργος Τρεπεκλής! Ο αδελφικός φίλος και συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και όλης της οικογένειας. Ο άνθρωπος που μαζί με τους Μαργέλους και άλλους ανήκε στον στενό πυρήνα του Γιώργου Παπανδρέου ενώ επί υπουργείας του μπαινόβγαινε στο ΥΠΕΞ σαν να ήταν σπίτι του.

Ο Γιώργος Τρεπεκλής λοιπόν, άνθρωπος της οικογένειας Παπανδρέου πήρε 6,5 εκατομμύρια Ευρώ προμήθεια από την σκανδαλώδη σύμβαση του C4i, για την οποία στήθηκε και ολόκληρο το σχέδιο των υποκλοπών. Τυχαίο, δύο Παπανδρέου στην ίδια ιστορία;

cf84cf81ceb5cf80ceb5cebacebbceb7cf83

Την ίδια στιγμή λοιπόν που το 2008 το ΔΣ της Λάμψα με Νίκο Παπανδρέου και Τόμας Μίλερ φυγάδευε δεκάδες εκατομμύρια στον Παναμά για αγορά οφσορ εταιρειών με …10 χιλιάρικα μετοχικό κεφάλαιο, το νταβατζήδικο του Ψυχάρη έφτιαχνε αγιογραφίες στον Τρεπεκλή, για να φτιάξει κλίμα ώστε ουδέποτε να ψαχτεί από την δικαιοσύνη. “Νόμιμα με τιμολόγια πήρε ο Τρεπεκλής τα 6,5 εκατομμύρια προμήθεια”! Τυχαία προφανώς βρέθηκε ένας άνθρωπος του Παπανδρέου να παίρνει εκατομμύρια, την ίδια στιγμή που άλλος Παπανδρέου “συμπτωματικά” μαζί με τον αρχιτέκτονα των υποκλοπών Τόμας Μίλερ έδιωχνε εκατομμύρια στον Παναμά, την ώρα που – τυχαία πάντα – ο συνέταιρος του Μίλερ, Χριστοφοράκος, την κοπανούσε από την Ελλάδα.

Τυχαίο φυσικά και το γεγονός ότι στην σύμβαση μπήκε από το παράθυρο και ο Κόκκαλης με την Siemens, μέσω υπεργολαβιών.

Το έργο του C4I ανατίθεται στην αμερικανική εταιρεία SAIC, η οποία χρησιμοποιεί ως υπεργολάβους τις εταιρείες Siemens, ΔΙΕΚΑΤ, ΠΑΝΟΥ, ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ, ΙΒΜ, ALTEC και AMS.

Φαινομενικά, η Intracom -και κατά συνέπεια η Vodafone- δεν σχετίζονται με το σύστημα του C4I. Ουσιαστικά, όμως, η Vodafone αποτελεί ισχυρό σύμμαχο της ΔΙΕΚΑΤ, στην οποία έχει δώσει πληθώρα έργων στην Ελλάδα και αργότερα θα αποκτήσει κομμάτι του μετοχικού της κεφαλαίου. Όπως είναι γνωστό, «σύμμαχο» της Vodafone αποτελεί και η εταιρεία Siemens AE, καθώς μέχρι τότε οι δύο εταιρείες μέσω κοινοπραξίας είχαν «χτυπήσει» πολλά μεγάλα έργα στην Ελλάδα.

Θα θυμάστε λοιπόν τις κραυγές του Απόστολου Κακλαμάνη που φωτογράφιζε την Intracom ως βασικό μοχλό στην υπόθεση των υποκλοπών.

Θα θυμάστε φυσικά και την υπόθεση του κομιστή με τα μαύρα εκατομμύρια στην Ελβετία, για τα οποία ακούστηκε το όνομα Λασκαρίδη, ο οποίος είχε σπιτώσει τον Τόμας Μίλερ και τον Νίκο Παπανδρέου στην Λάμψα, ενώ ήταν στενός φίλος του Χριστοφοράκου. Κάπου εκεί και ο κομιστής άρχιζε να “γκρεμίζει τον Καραμανλή”.

Εκεί λοιπόν, ήλθε ο Γιώργος Παπανδρέου και έγιναν τα αδιανόητα:

Οι Γερμανοί της Siemens γνώριζαν ότι γύρω από το C4i είχε στηθεί χορός μιζών εκατομμυρίων ευρώ. Κάτι που επανειλημμένως ανέφεραν στις καταθέσεις τους, παράγοντες και στελέχη της Siemens Γερμανίας. Ο εισαγγελέας του Μονάχου μάλιστα ενώ είχε απορρίψει όλα τα εντάλματα έκδοσης του Χριστοφοράκου, αναγνώριζε μόλις ένα: ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ C4i! Όπως όμως είχε αποκαλύψει το Ολυμπία, η κυβέρνηση Παπανδρέου φρόντισε αυτό το ένταλμα να ακυρωθεί και να μην επανεκδοθεί! Η αποκάλυψη μας από το 2012, εδώ:

Ένα ερώτημα στην Ελληνική δικαιοσύνη: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ;

(Η ίδια εισαγγελέας που έθαψε το ένταλμα Χριστοφοράκου, άφηνε ελεύθερο τον Μαντέλη και ο Μπόμπολας της έγραφε διθυράμβους δημοκρατικότητας!)

Η υπόθεση μάλιστα τρόμαζε και τον ίδιο τον Χριστοφοράκο που έτρεμε μήπως και μιλήσει ο Μίλερ. Διαβάστε απόσπασμα από την υποκλοπή της συνομιλίας του με τους δικηγόρους του στο Μόναχο:

cf87cf81ceb9cf83cf84cebfcf86cebfcf81ceb1cebacebfcf83-cebcceb9cebbceb5cf81-cebaceb1cf84ceb1ceb8ceb5cf83ceb7

Σήμερα λοιπόν, η Ελληνική δικαιοσύνη μαζί με το σκάνδαλο των υποκλοπών οφείλει να διερευνήσει και την αιτία του σκανδάλου: Την ολέθρια σύμβαση του C4i. Του σύστήματος που δεν λειτούργησε ποτέ και επεβλήθη στην Ελλάδα ως προϊόν εκβιασμού από μία εγκληματική οργάνωση με παρακρατική δράση. Αλήθεια, που είναι σήμερα το C4i; Ούτε το ΤETRA πλέον δεν λειτουργεί, με το δημόσιο να έχει ζημιωθεί κατά εκατοντάδες εκατομμύρια.

Η δικαιοσύνη λοιπόν οφείλει να διερευνήσει που πήγαν τα εκατομμύρια που εκταμίευσαν ή εξήγαγαν “νόμιμα” οι εντιμότατοι φίλοι και συγγενείς του Παπανδρέου που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα με την υπόθεση. Τι έγιναν τα 6,5 εκατομμύρια “νόμιμα” του κυρίου Τρεπεκλή; Που κατέληξαν; Νόμιμα λεφτά είναι, δεν θα του είναι δύσκολο να προσκομίσει τα σχετικά παραστατικά.

Για να μάθουμε επιτέλους πως ζει αυτή η “αγία Οικογένεια” των Παπανδρέου. Πως τα βγάζει πέρα βρε αδερφέ;

Η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου* με μισή σύνταξη πρωθυπουργού; (Την άλλη μισή την παίρνει η Δήμητρα Λιάνη)

Ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου με την βουλευτική σύνταξη;

Ο κύριος Νίκος Παπανδρέου από τα συγγραφικά δικαιώματα των “Best Sellers” που έχει γράψει;

Ο κύριος Ανδρίκος Παπανδρέου από τον μισθό του ως καθηγητής;

Είναι το ελάχιστο χρέος απέναντι στην Πατρίδα και τα παιδιά μας, να λογοδοτήσουν με κάθε τίμημα. Είναι η τελευταία ευκαιρία.

*ΥΓ. Η κυρία Μαργαρίτα δεν παίρνει ούτε την μισή σύνταξη του Παπανδρέου! Την μισή σύνταξη την παίρνει η εξώγαμη Σουηδέζα κόρη που αναγνώρισε ο Παπανδρέου! Δηλαδή η κυρία Μαργαρίτα θα ελρπεπε να λιμοκτονεί…

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.