Ξεδιάντροπη [και διαχρονική] πολιτική προπαγάνδα


Υποθέτω πως μάθατε πλέον ότι η διαστρέβλωση και η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο. Ζούμε εξάλλου στον αιώνα της πληροφορίας.
Και καλά, από τους πλουτοκράτες, τους Αμερικανούς, και τα φασιστικά, ναζιστικά, εθνικιστικά, ακροδεξιά, δεξιά κλπ κόμματα ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ περιμένεις αυτήν την διαστρέβλωση/παραπληροφόρηση τύπου Γκαίμπελς.
Αλλά από αγνά, πατριωτικά και δημοκρατικά κόμματα σαν τα κομουνιστικά κόμματα και το ΚΚΕ που μόνο την αλήθεια λένε στον «κυρίαρχο λαό» έ όσο νάναι δεν το περιμένεις…
Στον αιματηρό εμφύλιο που προκάλεσαν οι Άγγλοι και οι Ρώσοι, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ σε έναν αδελφοκτόνο πόλεμο, έγιναν εγκλήματα και από τις δύο πλευρές. Και μέχρι σήμερα έχουμε εμπεδώσει [μέσα από την εντατική αριστερή προπαγάνδα δεκαετιών] ότι οι δεξιοί εθνικιστές ήταν τα καθάρματα και οι αριστεροί διεθνιστές ήταν αγνά ανθρωπάκια που πάλευαν τίμια για το καλό του λαού. Ήταν όμως έτσι τελικά;
Αν θέλετε την ταπεινή [και ΦΥΣΙΚΑ ακροδεξιά/φασιστική γνώμη μου] ο φασίστας Γκαίμπελς μάλλον αρνάκι ήταν μπροστά στους δεξιούς και τους αριστερούς «δημοκράτες».

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.