Πρόταση αφελούς ψηφοφόρου


Προς τους Εθνοπατέρες και Εθνομητέρες:

Έγιναν οι Ευρωεκλογές και οι εκλεκτοί των κομμάτων που επιλέχτηκαν ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τις Βρυξέλλες.

Καλό θα είναι λοιπόν, τα κόμματα, δεδομένου ότι οι εκλεγμένοι Έλληνες Ευρωβουλευτές είναι επιλογή τους, να καθιερώσουν και μάλιστα να νομοθετήσουν την υποχρέωση ώστε να υπάρχει μηνιαία ενημέρωση προς τον Ελληνικό Λαό των πεπραγμένων καθενός χωριστά των Ευρωβουλευτών, των δραστηριοτήτων τους στην Ευρωβουλή, (Εισηγήσεις, πρωτοβουλίες, αποτελέσματα και ανταπόκριση των δραστηριοτήτων αυτών) ώστε να γίνεται πλέον φανερό ότι δεν ψηφίστηκαν για να κάνουν πληρωμένο τουρισμό στις Βρυξέλλες, ούτε ψηφίστηκαν για να απολαμβάνουν υψηλές αμοιβές και επιδόματα χωρίς αντίκρισμα, αλλά για να προβάλλουν και να στηρίζουν τις θέσεις και τις προτεραιότητες για την υπεράσπιση των εθνικών θεμάτων.

Έτσι θα αποδειχτεί ότι οι επιλογές είναι σωστές και δεν προβάλλονται ονόματα με κριτήριο την αναγνωσιμότητα τους από την τηλοψία χωρίς κανένα πνευματικό, μορφωτικό ή εν πάση περιπτώσει αποδεκτό προσόν εκλογής, παρά προβάλλονται σαν δόλωμα προς αφελείς ψηφοφόρους για την άγρα ψήφων.

Πολύ δε περισσότερο έχουν όλοι αυτοί υποχρέωση προς τους ψηφοφόρους που τους τίμησαν με την ψήφο τους, να αποδείξουν ότι αξίζουν αυτή την τιμητική επιλογή.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.