ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ


Κάθε χρόνο αναφέρονται περιστατικά (κυρίως τους χειμωνιάτικους μήνες) που κάποιοι πολίτες που αναζητούν την περιπέτεια και προκειμένου να υπερασπιστούν το «εγώ» που τους περισσεύει, ενώ έχουν εκδοθεί από πολιτικούς φορείς ανακοινώσεις προειδοποίησης για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις αψηφούν και ξεκινούν πότε για να σκαρφαλώσουν στον Όλυμπο, πότε να πάνε για ψάρεμα ή σε οποιοδήποτε μέρος που η επίσκεψη του είναι απαγορευτική.

Συνέπεια σ αυτές τις ανεγκέφαλες εξορμήσεις είναι να κινητοποιείται ο κρατικός μηχανισμός, ελικόπτερα, ομάδες διάσωσης ή ακόμα και αεροπλάνα, προκειμένου να ψάξουν να βρουν όλους αυτούς του αποτυχημένους «ήρωες» και να τους σώσουν από τη βλακεία τους που τους έθεσε σε κίνδυνο.

Επειδή λοιπόν αυτοί οι κάποιοι γράφουν όπου δεν πιάνει μελάνι τις επίσημες ανακοινώσεις, μήπως  θα πρέπει κάποτε η κυβέρνηση να κοστολογεί σε χρήμα όλες αυτές τις κινητοποιήσεις και να στέλνει τα σχετικά ραβασάκια στους υπαίτιους και το τιμολόγιο στη ΑΑΔΕ για να καταχωρείται στο ΑΦΜ του υπαιτίου;;;;

Έτσι θα σκέπτονται πιο σοβαρά την προσεχή «ηρωική» τους έξοδο.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.