ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ (αν και πληρώνονται)


Καλά τα εορταστικά προγράμματα, οι στολισμοί, οι τυμπανοκρουσίες και τα βεγγαλικά που αρέσκονται να δημιουργούν οι δημοτικοί άρχοντες σε μέρες εορτών, κυρίως για την αυτοπροβολή τους, όμως δεν πρέπει να παραμερίζονται άλλες πιο βασικές προτεραιότητες που έχουν ανάγκη οι πόλεις και οι πολίτες, όπως π.χ. η κατάσταση των δρόμων πολύ δε περισσότερο όταν αυτοί βρίσκονται στην καρδιά των πόλεων.

Συγκεκριμένα να αναφερθώ στις οδούς Σέκερη, Σόλωνος και Καποδιστρίου που τις πέρασα χτες (1/1/2020).

Μόλις έστριψα από την Λεωφόρο Βασιλ. Σοφίας στην Σέκερη με κατεύθυνση την Πλατεία Βάθης, είχα την εντύπωση ότι βρισκόμουν σε πόλη της Συρίας ή του Ιράκ που είχε πρόσφατα βομβαρδιστεί.

Οι λακκούβες και τα μπαλώματα έχουν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του οδοστρώματος γεγονός που κάνει το αυτοκίνητο που τους διασχίζει να υποφέρει στα ελαστικά και στις αναρτήσεις.

Αλήθεια οι τοπικοί άρχοντες κάνουν καμιά βόλτα στην πόλη τους για να διαπιστώνουν την ποιότητα των δρόμων, ή μόλις πάρουν το χρίσμα περιχαρακώνονται στα πολυτελή γραφεία τους και ασχολούνται μόνο με εκδηλώσεις που θα τους ανεβάσουν τη δημοτικότητα;;

Δεν λέω, καλά κι αυτά αλλά πρώτα είναι οι ανάγκες της πόλης και η εικόνα που αποδεικνύει ότι φροντίζουμε τα βασικά, όπως η ποιότητα του οδοστρώματος των βασικών (τουλάχιστον) δρόμων.

Κατά τα άλλα, καλή χρονιά σε όλους και στους άρχοντες.

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.