Η άτυχη γατούλα γιόγκι


Κανονικά δεν θα έπρεπε να λεγόμαστε «άνθρωπος ο σοφός» ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ. Θα έπρεπε να λεγόμαστε «άνθρωπος ο υπηρέτης των σκύλων».

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

5 ἀπαντήσεις στὸ Η άτυχη γατούλα γιόγκι

  1. Ὁ/ἡ Hera γράφει:

    EIXAME KI EMEΙΣ ΜΙΑ ΓΑΤΟΥΛΑ ΤΡΙΧΩΜΗ , ΜΑΝΟΥΛΑ. ΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ. ΚΡΙΜΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΓΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΝΑ ΠΑΦΤΕΙ ΘΥΜΑ ΣΚΥΛΟΥ Η ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΓΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕ ΑΓΕΛΗ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ. ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ aaatosmihalis γράφει:

      1] Τα τελευταία τρία χρόνια δεν μεγάλωσε ούτε ένα μικρό γατάκι ακριβώς λόγω του σκύλου που αναφέρω. Άργησα πολύ να το καταλάβω.
      2] Κάποτε είχα έναν γατούλη. Όταν έβαζα φαγητό ερχόταν και καθόταν επάνω στο πόδι μου. Ο αδελφός του καθόταν στο άλλο. Κυριολεκτικά είχα γούνινες παντόφλες! Όταν μεγάλωσε έφυγε και τον είχα χάσει για καιρό. Καμιά φορά ερχόταν για να φάει. Είχε γίνει τεράστιος και ήταν υγιέστατος. Κάποια στιγμή ήρθε καταματωμένος. Τον είχε χτυπήσει αυτοκίνητο. Ψόφησε μετά από μερικές ώρες. Θα μπορούσε να μείνει εκεί που χτύπησε, αλλά αυτός προτίμησε να επιστρέψει κοντά μου. Ήταν πολύ συγκινητικό. Κάτι τέτοια τα κάνουν μόνο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ γάτες.

      Μοῦ ἀρέσει

      • Ὁ/ἡ Hera γράφει:

        Ένα μετρο προφυλαξης που λαμβανω, διοτι εχβ κυριως αρσενικους γατους, ετσι τοθελε η μοιρα, ειναι η στειρωση. Οσους δνε στειρωσα πανε στραφι….ειτε φολα ειτε σκυλος ειτε κατι αλλο.

        Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ Hera γράφει:

    Απορώ πώς υπαρχουν ανθρωποι που δεν χωνευουν τις γατες. Πώς ειναι δυνατον; Εκτος απο ωφελιμες (τρωνε ποντικια, φιδια κλπ), ειναι και εξαιρετικα χαριτωμένες και αξιαγαπητες. Αρα οποιος δεν χωνευει τις γατες ειναι κκαοηθης και επικινδυνος.

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ aaatosmihalis γράφει:

      Υπάρχουν και χειρότερα. Πριν λίγες ημέρες, στο βίντεο με τίτλο «το τρομερό γατάκι» κάποια έγραψε ότι θα το έβαζε στην σακούλα και θα το πέταγε έτσι όπως κάνει πάντα με τα νεογέννητα!!!

      Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.