Είναι δίκαιο, να γίνει πράξη


Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ), καταδίκασε την Ελλάδα σε πρόστιμο ως καταβολή αποζημίωσης ύψους €312.500 σε ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου το οποίο τελούσε υπό κατάληψη, από τις 22 Απριλίου 2016, και για περισσότερα από τρία χρόνια, μέχρι την αποχώρηση (10/07 2019) των καταληψιών- “αλληλέγγυων” και των στεγασμένων λαθρομεταναστών, στους οποίους παρείχαν παράνομα, κατάλυμα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για τη “φιλοξενία” λαθρομεταναστών από “αλληλέγγυους”.

Η γιαλαντζί αριστερόστοφη κυβέρνηση που αναδείχτηκε στην εξουσία και νόμιζε ότι η εξουσία αυτή θα διαρκούσε στο διηνεκές, θέλοντας να δείξει την αμέριστη συμπαράσταση της σε κάθε είδους έκνομες ενέργειες που κατά την δική της κοσμοθεωρία στρέφονταν κατά του «καπιταλισμού» και καταπατώντας κάθε έννοια του συνταγματικού δικαιώματος της ιδιοκτησίας έκανε τα στραβά μάτια, δεν θεώρησε πρέπον να εφαρμόσει αποφάσεις δικαστηρίων και να φροντίσει να αποδοθεί το ακίνητο στην ιδιοκτήτρια του.

Βέβαια το δικαίωμα της ιδιοκτησίας για τα μέλη του συνασπισμού είναι ιερότατο και προστατεύεται μέχρι αηδίας όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του πόθεν έσχες μελών του που έγιναν ευρέως γνωστά και σχολιάστηκαν κατάλληλα.  

Τώρα όμως είναι καιρός να ασπασθεί το περί ου ο λόγος κόμμα την από του αρχηγού του λεχθείσα κατ επανάληψη και με περίσσιο στόμφο ρήση:

ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ, και να επωμισθεί, να καταβάλει εξ ιδίων το σύνολο της αποζημίωσης, αφού από δική του υπαιτιότητα επιβλήθηκε στη χώρα μας και αφού είναι δίκαιο, να γίνει πράξη.

Did you understand ??  Hai capito ?? Hast du verstanden ??

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.