ΑΤΥΧΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ


Καλό είναι όταν θέλουμε να προβάλουμε τα επιτεύγματα μας, να ξέρουμε τι λέμε.

Και αναφέρομαι στον «υπερυπουργό» κύριο Γεωργιάδη ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε ότι «την πρώτη εβδομάδα του ανοίγματος η αγορά πήγε παρά πολύ καλά και μάλιστα ο τζίρος παρουσίασε αύξηση 57% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι».

Εκείνο που ξέχασε να λάβει υπόψη του είναι ότι πέρυσι η αγορά κατά την διάρκεια των εορτών και μέχρι τον Μάρτιο λειτουργούσε κανονικά χωρίς περιορισμούς και απαγορευτικά.

Κατά συνέπεια δεν μπορείς να συγκρίνεις τις επιδόσεις της αγοράς κατά την «πρώτη εβδομάδα του ανοίγματος» αφού έχει περάσει εδώ και ένα μήνα η εορταστική περίοδος και ο κόσμος βγήκε με το (προσωρινό) άνοιγμα της αγοράς, προκειμένου να καλύψει τις όποιες ανάγκες του και να ξοδέψει φυσιολογικά όσα δεν μπορούσε τις προηγούμενες μέρες..

Ας μας συγκρίνει ο κύριος υπουργός τις επιδόσεις της εβδομάδας που επικαλείται με τις επιδόσεις της περυσινής εορταστικής περιόδου ώστε να είναι η σύγκριση περισσότερο αντιπροσωπευτική και τότε να επικροτήσουμε τις όποιες επιτυχίες (???) των κυβερνητικών αποφάσεων.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.