Την είπε πάλι !!!


Ο παγκόσμιος τρομοκράτης παραληρεί και πάλι και μιλά για «ελληνικές σφαγές στη Σμύρνη».

Η καλύτερη απάντηση σ αυτόν τον υπερφίαλο και διαρκώς χαπακωμένο «ηγέτη» που το παίζει γιαλαντζί σουλτάνος έρχεται από τον George Horton, Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Σμύρνη από το 1911 όπου έζησε «από πρώτο χέρι» τις τραγικές ημέρες της Μικρασιατικής Καταστροφής:

«- Καθώς ασχολούμαστε ακόμα με την συστηματική εξόντωση των χριστιανών πριν την πυρπόληση της Σμύρνης από τους Τούρκους, θα αφιερώσω μερικές σελίδες στη γενοκτονία του αρμενικού λαού. Οι λεπτομέρειες της, σε μέγεθος, ακολασία, αγριότητες και βασανισμούς, την καθιστούν το φοβερότερο έγκλημα στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους και αποβάλλουν τους δράστες της από την κοινωνία των ανθρώπων και την αδελφότητα των πολιτισμένων εθνών, μέχρι την ημέρα που θα αποδείξουν την πλήρη μετάνοια τους και θα καταβάλουν τίμιες προσπάθειες να επανορθώσουν στο μέτρο του δυνατού».

George Horton. Γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στην Εγγύς Ανατολή, από το βιβλίο του «Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ» Βιβλιοπωλείο της «ΕΣΤΙΑΣ».

Κάθε άλλη απάντηση είναι περιττή.

Και καλό θα είναι το παραπάνω βιβλίο να μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες της Ε.Ε. και να μοιραστεί στο Ευρωκοινοβούλιο για να μάθουν έστω και τώρα οι υπάρχοντες υποστηρικτές του ποιος είναι και τι σκοπούς έχει.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.