ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ


O επικεφαλής της Διεύθυνσης των Επικοινωνιών της Προεδρίας της Τουρκίας Φαχρετίν Αλτούν προχώρησε σε μια προκλητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, κατηγορώντας την Ελλάδα «ότι αποτελεί καταφύγιο για τρομοκρατικές οργανώσεις».

Μάλιστα, έκανε λόγο «για στρατόπεδα προσφύγων από όπου οι τρομοκράτες οργανώνουν ακόμη και επιθέσεις αυτοκτονίας κατά της Τουρκίας ενώ για ακόμη μια φορά κατηγορεί τη χώρα μας ότι αφήνει τους πρόσφυγες να πεθάνουν στο Αιγαίο».

Εδώ κολλάει το «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»

Ο μεγαλύτερος και παγκόσμιος τρομοκράτης, η Τουρκία, που είναι μπλεγμένη απροκάλυπτα, ενεργά και υποστηρικτικά όπου εκδηλώνονται τρομοκρατικές ενέργειες, εκδηλώθηκε με επισημότητα.

Αφού έχει φροντίσει να μας στέλνει εδώ και χρόνια λαθροεισβολείς από κάθε καρυδιάς καρύδι μεταξύ των οποίων και «δικά της παιδιά» με καθορισμένες εντολές για αποσταθεροποιητικές ενέργειες, στρέφεται τώρα κατά της χώρας μας για να την κατηγορήσει ότι «συντηρεί τρομοκράτες», αυτούς που μας στέλνει αυτή.

Δηλαδή με λίγα λόγια τρέλα επίσημη από τα λημέρια του σουλτάνου.

Νομίζω ότι μετά απ αυτό κάθε συζήτηση με το συγκεκριμένο φασιστικό και δικτατορικό καθεστώς πρέπει να παραπεμφθεί στο απώτερο μέλλον, μέχρι να αποκατασταθεί η λογική και η δημοκρατική διακυβέρνηση στη γείτονα, ώσπου να αναλάβουν τα ηνία της χώρας άνθρωποι αξιόπιστοι.

Προς το παρόν η χώρα που σπαράζεται από την οικονομική ανέχεια και που ο δικτάτορας βάλλεται από όλες τις κυβερνήσεις για τις αντιδημοκρατικές του ενέργειες, ενώ προσπαθεί με τα τσουτσέκια του να στρέψει το ενδιαφέρον των δυστυχούντων πολιτών του σε τάχα υπαίτιους στο εξωτερικό, κάθε συζήτηση μαζί του είναι μάταιη και χωρίς αποτέλεσμα.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.