Δωρεάν βιβλία για ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ και ΕΠΙΒΙΩΣΗ


Το άγχος σήμερα είναι η κύρια ασθένεια του σύγχρονου ανθρώπου. Από αυτό πηγάζουν σχεδόν όλα του τα προβλήματα. Αιτία του άγχους είναι κυρίως ο εγωισμός μας. Και βασικό θεμέλιο του εγωισμού είναι δύο πολύ μικρές και απαρατήρητες λέξεις: το “μου” και το “πιο”.

Για δυο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς. Για όσα ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ και για όσα ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ.

Μην περιμένετε ΠΟΤΕ να θεραπευτείτε σε οποιονδήποτε θεραπευτή και αν πηγαίνετε. Όλοι θα προσφέρουν λίγο ή πολύ κάποια ανακούφιση και σπανίως τελειωτική θεραπεία.

Αφήστε το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται καν να θεραπευτείτε αλλά ενδιαφέρονται περισσότερο να είσαστε τακτικοί πελάτες τους.

Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε (και ότι ξέρετε) για την υγεία σας.

Πρέπει να ψάξετε, να πειραματιστείτε να μελετήσετε και να ανακαλύψετε τα «κουμπιά» τα οποία θα βοηθήσουν στην θεραπεία.

Επάνω σε αυτόν τον τομέα μπορώ να σας βοηθήσω (στο μέτρο των δυνατοτήτων μου). Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ μία μικρή μέθοδο γυμναστικής-χειροπρακτικής-βελονισμού-σιάτσου, η οποία θα σας βοηθήσει όχι μόνο σε χρόνιους πόνους, αλλά ίσως ακόμα και σε θεραπεία μεγάλου αριθμού δυσλειτουργιών.

Η μέθοδος αυτή είναι απλή, πρακτική και πολύ δραστική, αλλά φυσικά μην περιμένετε θαύματα. Η φύση δεν προχωράει με άλματα και αν εσείς έχετε προσπαθήσει για δέκα, είκοσι ή και παραπάνω χρόνια για να αποκτήσετε ένα πρόβλημα, φυσικά δεν θα θεραπευτείτε μέσα σε λίγες ημέρες.

Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι «καθαρά» χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώσε του ειδικά τα δύο πρώτα. Στο «Η θεραπεία για όλες τις ασθένειες» υπάρχει μία μικρή ηλεκτρονική συσκευή που μπορεί να σκοτώσει εύκολα παράσιτα ιούς και μικρόβια.

1] Η θεραπεία για όλες τις ασθένειες

2] Θεραπεία όλων των προχωρημένων καρκίνων

3] Συσσωρευτής οργόνης του Ράιχ

4]  Swedish Bitters

5] Πληροφορίες για τα βιβλία

Επίσης κατεβάστε μερικά βιβλία για ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Και επειδή το σύστημα για κάποιον άγνωστο λόγο δημιουργεί προβλήματα στο κατέβασμα, αν δεν μπορέσετε να το κατεβάσετε ή αν χρειαζόσαστε διευκρινίσεις γράψτε μου εδώ: mihkour#hotmail.com. Έγραψα # αντί για @ σαν άμυνα για τις μηχανές-κατασκόπους που ψαρεύουν διευθύνσεις.

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.