Εμβολιολάτρες και εμβολιομάχοι.


Η χώρα μας τελευταία έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Όχι σε δεξιούς και αριστερούς, όχι σε καραμανλικούς και παπανδρεϊκούς, όχι σε ολυμπιακούς και παναθηναϊκούς, όχι σε παοκτζήδες και αρειανούς.

Τώρα έχουμε τους εμβολιαστές και τους αντιεμβολιαστές.

Μάχες γίνονται μπροστά στις κάμερες των καλοπληρωμένων συστημικών καναλιών που προβάλλουν τις κυβερνητικές θέσεις τόσο που έχουν αρχίσει να προξενούν ακόμα και υποψίες, όπου ακούμε «μεγαλόσχημους» πολιτικάντηδες όπως ο αλεξιπτωτιστής αντιπρόεδρος της ΝΔ ΄Αδωνης που απειλεί με απολύσεις όσους εργαζόμενους δεν εμβολιάζονται, ακόμα και επιστρατευμένους συνδικαλιστές όπως ο πρόεδρος του συλλόγου προσωπικού της ALPHABANK που ζητά από τη διοίκηση της Τράπεζας να απομονώνει τους ανεμβολίαστους από τη δουλειά τους.

Φαίνεται όμως ότι όλοι οι εμβολιομάχοι δεν γνωρίζουν ότι η χώρα πρέπει και έχει υποχρέωση να τηρεί και να εφαρμόζει τις αποφάσεις και τα ψηφίσματα του Συμβουλίου της Ευρώπης που είτε το θέλουμε είτε όχι  υπερισχύουν των νόμων της χώρας.

Έτσι λοιπόν θα πρέπει να διαβάσουν και να εφαρμόσουν το υπ αριθμόν 2361 (2021) ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης της 27 Ιανουαρίου 2021 που αναφέρει ότι:

Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης εξέδωσε στις 27 Ιανουαρίου 2021 Ψήφισμα (αρ.2361) με θέμα «Εμβόλια Covid-19: Ηθικά, νομικά και πρακτικά ζητήματα».

Στο άρθρο 7.3 του Ψηφίσματος αναφέρονται τα ακόλουθα:

[H Κοινοβουλευτική Συνέλευση παροτρύνει την ΕΕ και τα Κράτη-Μέλη να:]

7.3.1 διασφαλίζουν ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν υπόκειται σε πολιτική, κοινωνική ή άλλη πίεση να εμβολιαστεί εάν δεν το επιθυμεί.

7.3.2 διασφαλίζουν ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί •

7.3.3  λάβουν έγκαιρα αποτελεσματικά μέτρα για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης, και της διστακτικότητας όσον αφορά στα εμβόλια Covid-19 •

7.3.4  διανέμουν διαφανείς πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων, σε συνεργασία με ρύθμιση στις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για την πρόληψη της εξάπλωσης της παραπληροφόρησης •

Να ρωτήσουμε λοιπόν τι από τα παραπάνω εφαρμόζει η χώρα μας;;;;;

Κύριοι Γεωργιάδη, Γκιάτη και λοιποί καλοπληρωμένοι καναλόπληκτοι προπαγανδιστές ενημερωθείτε πρώτα και τα ξαναλέμε.

Και για όσους πραγματικά θέλουν να ενημερωθούν για το περιεχόμενο του ψηφίσματος, μπορούν να ενημερωθούν επίσημα από τη σελίδα: https://pace.coe.int/en/files/29004/html.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.