Απίστευτο: Στην ΕΡΤ κόβουν εκπομπές με δυνατή τηλεθέαση και χαμηλό κόστος και προωθούν πανάκριβες παραγωγές αμφιβόλου αποτελέσματος


Εάν μάθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το τι γίνεται το τελευταίο διάστημα στην ΕΡΤ θα ακολουθήσουν δράματα!

Στην ΕΡΤ κόβουν εκπομπές με δυνατή τηλεθέαση και χαμηλό κόστος και προωθούν πανάκριβες παραγωγές αμφιβόλου αποτελέσματος Οπως αναφέρει το bigpost.gr με το έτσι θέλω και με το πείσμα κάποιων υπεύθυνων που διαχειρίζονται το χρήμα του Έλληνα φορολογούμενου, είναι σε εξέλιξη αυτές τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές συμφωνίες που θα εγείρουν πελώρια ερωτηματικά στο ευρύ κοινό και θα απασχολήσουν εκτός από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Με απόφαση και εισήγηση του αρμόδιου για τα κοστολόγια των παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση Νίνο Ελματζιόγλου, προωθείται με ταχύτητα για έγκριση από το δ.σ της ΕΡΤ πανάκριβη παραγωγή που εισηγήθηκε η γνωστή σε όλους στο κρατικό ίδρυμα κ. Λάσκαρη με κοστολόγιο τριπλάσιο των υπαρχουσών μουσικών εκπομπών της ΕΡΤ.

Με απλά λόγια πάει φουλ για έγκριση με τη σύμφωνη γνώμη του Ελματζιόγλου παραγωγή που θα κοστίσει στον Έλληνα φορολογούμενο κοντά στο 1, 5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο (34.000 ευρώ κόστος την εβδομάδα) την ώρα που υπάρχουν ανάλογες εκπομπές με 14.000 ευρώ την εβδομάδα και οι οποίες ανταγωνίστηκαν στα ίσα σε τηλεθέαση όλη τη σεζόν, τόσο το στην «Υγειά μας Ρε Παιδιά» στον ΣΚΑΙ όσο και την αντίστοιχη εκπομπή «Σπίτι με το Mega» στο Μεγάλο Κανάλι.

Στη συνέχεια ο ιστότοπος απευθύνεται στον Κωνσταντίνο Ζούλα και τον καλεί να πάρει μέτρα γράφοντας: «Κύριε Ζούλα επειδή είστε γνωστός για την εντιμότητα σας και επειδή ο ρόλος σας στη δημόσια τηλεόραση είναι πάνω απ όλα η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, μην αφήσετε να παρθούν αμφιλεγόμενες αποφάσεις που θα ζημιώσουν την εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης και θα προξενήσουν επικοινωνιακή ζημιά στον Οργανισμό τον οποίο ζει με το υστέρημα του ο ελληνικός λαός.»

Και το bigpost.gr εκφράζει την άποψη πως «Εάν μάθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το τι γίνεται το τελευταίο διάστημα στην ΕΡΤ θα ακολουθήσουν δράματα!»

Τέλος, ο ιστότοπος καταγγέλλει ότι στην ΕΡΤ κόβουν εκπομπές με δυνατή τηλεθέαση και χαμηλό κόστος και προωθούν πανάκριβες παραγωγές αμφιβόλου αποτελέσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαφήμιση

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.