Βάσιμες υποψίες


«Το 2011, οι δηλώσεις του εκλιπόντος πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ πως πολλές από τις πυρκαγιές στα ελληνικά δάση την περίοδο 1995-1997 ήταν αποτέλεσμα εμπρησμών πρακτόρων της ΜΙΤ, είχαν προκαλέσει αίσθηση και αντιδράσεις.

Μιλώντας ο Γιλμάζ τότε στην εφημερίδα Μπιργκιούν, αναφέρθηκε σε μυστικά κονδύλια, τα οποία χρησιμοποιούνται από το τουρκικό κράτος, και αποκαλύπτονται από κάθε απερχόμενο πρωθυπουργό μόνο στον επόμενο. Η προκατοχός του, ωστόσο, Τανσού Τσιλέρ, δεν είχε πράξει το ίδιο».

Με δεδομένη αυτή την παραδοχή από κεφαλή του Τουρκικού κράτους αφενός και αφετέρου τον δεδομένο υβριδικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει ο γείτονας εναντίον της χώρας μας με την αποστολή χιλιάδων λαθρό που φτάνουν ανεξέλεγκτα με μοναδικά στοιχεία το «ό,τι δηλώσουν» δεν δικαιούμαστε να έχουμε υποψίες;;;

Ποιος μας βεβαιώνει ότι μεταξύ των «κατατρεγμένων» αυτών δεν υπάρχουν και άτομα με δεδομένες εντολές;;; Όταν «σύμβουλος» του τούρκου προέδρου ισχυρίζεται δημόσια ότι «πίσω από τις φωτιές στην Τουρκία είναι η Ελλάδα» γιατί να μη αντιγυρίσουμε κι εμείς την κατηγορία εις βάρος τους δεδομένου και του «προτέρου άτιμου βίου»;;; Γιατί να μη στραφούμε δικαστικά εναντίον του συμβούλου με ονοματεπώνυμο να δούμε αν μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενα του;;;

Μέχρι πότε θα είμαστε οι καρπαζοεισπράκτορες της περιοχής μας;;;;

Μέχρι πότε;;;

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.