Ένα χαρακτηριστικό δείγμα εγωισμού [συνέχεια]


Η ενασχόλησή μου με τον ελαττωματικό ανθρώπινο ψυχισμό είναι συνεχής, αν και ομολογώ πρακτικά άκαρπη. Κανένας δεν έχει διάθεση να μάθει και να αποδεχθεί ότι κάνει λάθος στο σύνολο των δράσεων ή μάλλον των αντιδράσεών του. Το διαδίκτυο είναι ένας θησαυρός παραδειγμάτων του ελαττωματικού ανθρώπινου ψυχισμού και θα σας παρουσιάσω ένα δεύτερο χτυπητό παράδειγμα.

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Ένα χαρακτηριστικό δείγμα εγωισμού [συνέχεια]

  1. Ὁ/ἡ chrisdimis γράφει:

    ΜΙχαλη τα βιντεο σου παιζουν κανονικα, μονο το ονομα και το σημα εχει αλλαξει. Κανε επαφη με το ΥΤ και περιεγραψε τους το προβλημα. Οσο για τα παλαια βιντεο απο την στιγμη που παιζουν δεν χαθηκαν. Υπαρχουν πολλα προγραμματα που τα κατεβαζουν στον υπολογιστη σου.

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ aaatosmihalis γράφει:

      Προσπάθησα ήδη, αλλά όπως και όλες οι «βοήθειες» είναι μία σαχλαμάρα. Πρώτα πρώτα δεν υπάρχει κανένας για να απευθυνθείς. Υπάρχει μόνο μία σειρά από υποτυπώδεις συμβουλές για το πώς θα επαναφέρεις τον κωδικό που ξέχασες. Πρακτικά δεν έχουν καμία σχέση με περίπτωση χακαρίσματος.

      Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.