Επιστολή προς τον Υπουργό


Κύριε Υπουργέ της Υγείας.

Με αφορμή το ανόητο πρόστιμο των 100€ που καταλογίζετε στου άνω των 60 ετών πολίτες (αλήθεια γιατί αυτή η διάκριση όταν λέει το Σύνταγμα στο άρθρο 4 ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι ενώπιον του Νόμου;;) θα ήθελα να σας επισημάνω τα παρακάτω:

Καλό θα είναι αν για διάφορους λόγους δεν έχετε ασχοληθεί να μελετήσετε τους εξής Νόμους:

1.ΦΕΚ Α 132/19 Ιουνίου 1998 Νόμος 2619 που κυρώνει και θέτει σε ισχύ τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπογράφηκε στις 4 Απριλίου 1997 στο Οβιέδο της Ισπανίας, για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής (Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Βιοϊατρική).

Ο νόμος λοιπόν αυτός αναφέρει κατ αρχή στο Κεφάλαιο ΙΙ Συναίνεση ΄Αρθρο 5 Γενικός Κανόνας: «Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεση του, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης του. Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται.

Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεση του.»

2. ΦΕΚ Α 287/ 28 Νοεμβρίου 2005  Νόμος 3418 Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας

Άρθρο 12 Συναίνεση του ενημερωμένου ασθενή.

 1. Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή.
 2. γ. Η συναίνεση να μην είναι αποτέλεσμα πλάνης, απάτης ή απειλής και να μην έρχεται σε σύγκρουση με τα χρηστά ήθη.

Δεν γνωρίζω αν οι σύμβουλοι σας που εμφανίζονται  κατά κόρον στα κανάλια ως καθηγητές  ιατροί έχουν ενημερωθεί για τον Κώδικα που αφορά την εκτέλεση των καθηκόντων τους ή αν ελέγχονται από τον Ιατρικό Σύλλογο για την τήρηση του στα πλαίσια των καθηκόντων τους.

Το να μη δέχεται ο πολίτης να προβεί στον εμβολιασμό του επειδή φοβάται είναι ανθρώπινη αντίδραση που δεν διέπεται από κανένα νόμο.

«Ο φόβος είναι ένα βασικό συναίσθημα του ανθρώπου που προκαλείται από τη συνειδητοποίηση ενός πραγματικού ή πλασματικού κινδύνου ή απειλής. Είναι ένας μηχανισμός προστατευτικού χαρακτήρα, μια φυσιολογική αμυντική αντίδραση του οργανισμού χωρίς να απαιτείται συνειδητή σκέψη».

Καλό θα ήταν σαν νομικός που είστε να μας γνωρίσετε αν υπάρχει και ποιος νόμος που απαγορεύει στον πολίτη να φοβάται και να έχει τις όποιες επιφυλάξεις του πόσο μάλλον όταν μένει με τις απορίες:

 1. Εάν τα εμβόλια σώζουν ζωές και προστατεύουν τους πολίτες και είναι ασφαλέστατα προϊόντα γιατί πριν την διάθεση των εμβολίων οι φαρμακευτικές εταιρίες ζήτησαν πλήρη νομική κάλυψη, πλήρη νομική ασυλία σε περίπτωση παρενεργειών;;; Γιατί αυτά τα ασφαλή κατά δήλωση των φαρμακευτικών εταιριών εμβόλια χρειάζονται νομική προστασία;;;
 2. Γιατί καλύφθηκαν επίσης με νομική κάλυψη, νομική ασυλία οι εμφανιζόμενοι ως ειδικοί επιστήμονες, όσοι εισηγούνται τα μέτρα που η κυβέρνηση εφαρμόζει και επιβάλλει στους πολίτες εφ όσον τα μέτρα αυτά είναι προς τη σωστή κατεύθυνση;;;
 3. Εφόσον τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν υποχρέωση να παρέχουν ενημέρωση στους πολίτες για ποιο λόγο επιχορηγήθηκαν με εκατομμύρια ευρώ για την συμβολή τους στην ενημέρωση για τον Covid-19;;;;;

Και επειδή είναι φυσικό να ενημερωνόμαστε και από άλλες πηγές εκτός από τα κανάλια που αμείβονται υπέρμετρα για να επιβάλλουν τις όποιες απόψεις τους (σας), αφού ζούμε στον αιώνα της ενημέρωσης που την βρίσκουμε παντού, μαθαίνουμε ότι:

 • Η κορυφαία υπηρεσία δημόσιας υγείας των ΗΠΑ CDC δέχεται πυρά επειδή απέκρυψε μέρος των στοιχείων COVID-19 σχετικά με τις μολύνσεις των εμβολιασμένων.

O CDC κατηγορείται ότι καθυστερούσε να δημοσιεύσει στοιχεία για τις λοιμώξεις covid εμβολιασμένων προκειμένου να μην θεωρήσει ο κόσμος ότι δεν είναι αποτελεσματικό το εμβόλιο.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν ότι δεν έχουν δημοσιεύσει αρκετά από τα δεδομένα που συνέλεξαν για τις μολύνσεις COVID-19 ατών που έχουν κάνει το εμβόλιο.

Ο εκπρόσωπος του CDC δήλωσε ότι δεν προχώρησε στη δημοσίευση μιας εργασίας σχετικά με τις μολύνσεις αυτές, επειδή ένα μέρος των σχετικών στοιχείων είχε ήδη παρουσιαστεί σε ένα δημοσιευμένο χειρόγραφο, ενώ άλλος εκπρόσωπος της υπηρεσίας δήλωσε στους New York Times ότι ο CDC έχει αποκρύψει κι άλλα στοιχεία, μεταξύ αυτών και λεπτομέρειες σχετικά με τις επιπτώσεις των αναμνηστικών δόσεων στους νέους.

Ο Δρ Robert Malone, ο οποίος βοήθησε στη δημιουργία της τεχνολογίας του αγγελιοφόρου RNA πάνω στην οποία βασίζεται η τεχνολογία μερικών εμβολίων, λέει ότι ο τρόπος με τον ενεργεί ο CDC αποτελεί ένα είδος απάτης.

«Η απόκρυψη βασικών δεδομένων είναι επιστημονική απάτη», δήλωσε ο Malone στους The Epoch Times.  (Bankingnews 25.02.2022).

 • Οι φαρμακευτικές εταιρίες, αποδείχθηκαν αδιαφανείς, αντί να παρουσιάσουν όλα τα ευρήματα τους και να δημοσιοποιήσουν τα θετικά και αρνητικά των εμβολίων… ζητούσαν από την δικαιοσύνη έως και 75 χρόνια… για να παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία των ερευνών.

           Η αδιαφάνεια περί τα εμβόλια ήταν προκλητική.

           (Bankingnews 10.02.2022)

Το να ξεκινήσει η χορήγηση ενός εμβολίου στον γενικό πληθυσμό μέσα σε μια τόσο σύντομη δοκιμαστική περίοδο ήταν εντελώς πρωτοφανές στα χρονικά της σύγχρονης ιατρικής.

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins:

«Ένα τυπικό χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης εμβολίου διαρκεί 5 έως 10 χρόνια και μερικές φορές περισσότερο, για να αξιολογηθεί εάν το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό σε κλινικές δοκιμές, να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες έγκρισης από τους κανονισμούς και να παρασκευαστεί επαρκής ποσότητα δόσεων εμβολίου για ευρεία διανομή».

Μόνο με την ικανοποιητική ολοκλήρωση αυτού του εμπλεκόμενου σχήματος μπορεί ένα εμβόλιο να θεωρηθεί εύλογα ασφαλές για μαζική χορήγηση στο ευρύ κοινό.

Ωστόσο, ακόμη και η ολοκλήρωση αυτής της μακράς διαδικασίας δεν εγγυάται ότι ένα εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές.

Γι αυτά και για πολλά άλλα υπάρχουν δημοσιεύματα που δικαιολογημένα δημιουργούν αμφιβολίες και επιφυλάξεις που δεν πρέπει να παραγνωρίζονται και ούτε να επιβάλλονται απόψεις με φασιστικά «ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ», αφού δεν ζούμε πια στη εποχή του Josef Mengele στο Άουσβιτς.

Τέλος, για να έρθουμε στα δικά μας, καλό θα είναι να παρασχεθεί μια ενημέρωση από τους τηλεοπτικούς ειδικούς και μια εξήγηση γιατί ενώ μειώνεται ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών αυξάνεται ο αριθμός των εμβολιασμένων ασθενών με covid-19 που βρίσκονται διασωληνωμένοι;;;

Στις 9/1/2022 επί 642 διασωληνωμένων ασθενών οι εμβολιασμένοι ήταν 98 (15,3%) και την 5/3/2022 επί συνόλου 384 διασωληνωμένων ασθενών οι εμβολιασμένοι ήταν 119 (31%), σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ.

Αυτά για ενημέρωση σας, χωρίς να περιμένω απάντηση και ευχαριστώ για το χρόνο σας αν διαβάσετε το σημείωμα μου.

Περιστέρι Αττικής 5 Μαρτίου 2022

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Συνταξιούχος (Εμβολιασμένος).

Διαφήμιση
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Επιστολή προς τον Υπουργό

 1. Ὁ/ἡ ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ γράφει:

  Θερμά συγχαρητηρια για όλο το άρθρο σας.
  Αν και εμβολιασμένος εχετε την σωστη, δίκαιη και δημοκρατική σταση.
  Ποτε δεν μπορεί να εκβιάζεται κάποιος συνανθρωπός μας για θέματα υγείας και μάλιστα της προσωπικής του…

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.